За мен

Здравей! Аз съм Надя Петрова и мисията ми е да те вдъхновя да изградиш по–балансиран живот за всички около себе си.

Вярвам, че знанията трябва да бъдат споделяни, за да може ти да решиш сам кое е подходящо за теб и кое не от света на здравословното и балансирано хранене.

Вярвам в силата на информирания избор. Затова прекарвам дните си в постоянни обучения, тренинги и семинари, за да ти предоставя най-новата, най-полезната и най-пълноценна информация по темата храна и здраве.

Обучението ми започна с Канадското училище по натурално хранене (CSNN) за нутриционист, но то беше само началото. Към днешна дата съм член на Европейската асоциация за клинични нутриционисти, получавам редовно журнала им и посещавам всяка година най-големият конгрес в Европа по клинично хранене, за да може осъвременената информация, която споделят лекарите и нутриционистите в Европа, САЩ и Канада да стигне до повече хора в България.

Междувременно, написах специално за теб книгите “Daily Raw”, “14 дни детокс”, “В търсене на истината за храната и здравето” и „Ева и ефектът на пеперудата“. Мои публикации могат да се видят в списанията GoodFood, Men’s Health, EVA, GoBio и други, както и в сайтовете mindbodygreen.com, wellsphere.com, gliving.com, yummly.com, foodista.com, bb-team.com и много други. Участвала съм и в стотици ТВ предавания в БНТ, БТВ, Нова ТВ и други.

Философия ми за живота е, че ние контролираме съдбата си и можем да я променим. Така както можем да променим начина, по който се храним, чувстваме, живеем.

Ние решаваме кое е най-доброто за нас. Всяка една минута, ние правим избор… да бъдем здрави или да се храним неразумно, да се ядосваме за дребни неща или да намерим начин да се успокоим, да спортуваме или да седим пред телевизора, да бъдем балансирани или не. Просто е. И зависи от теб.

И отново – благодаря ти, че си тук и вярваш в мен. Но по-важното – че вярваш в себе си.

Помни, че силата на промяната е в твоите ръце и аз се чувствам дълбоко привилегирована да ти помогна да достигнеш пълния си потенциал.

С уважение и съпричастност,
Надя Петрова