Тайният еликсир за по-добро храносмилане, част 1

От древни времена хората търсят тайният еликсир за вечна младост – философският камък, Светият граал, гъбата на безсмъртието, амрита, амброзия и какво ли още не. Дори и любимият ми Хари Потър не само, че не пропусна темата, ами имаше цяла книга по нея.

Аз пък не търся еликсира на безсмъртието, този за добро храносмилане ми върши чудесна работа, особено като се има предвид, че поне 90% от хората, с които работя имат проблеми с храносмилането, което може да се завихри в десетки различни симптоми и проблеми.

Като например – подуване на корема, тежест след хранене, газове, оригване, умора и доспиване след хранене, кожни проблеми, болка в стомаха, рефлукс, гадене и повръщане и много други.

И това е само началото, защото недобре разградената храна носи след себе си плеяда от проблеми, сред които пропускливост на червата, автоимунни заболявания, колити и редица други.

Затова е важно да му се обръща внимание.

А за да ти помогна да подобриш и ти своето храносмилане, днес стартирам месец посветен на темата, в който ще разгръщаме заедно древните тайни една след друга със следните видеа:

  • има ли таен еликсир за по-добро храносмилане;
  • как да си го приготвим в домашни условия (няма да превръщаме камъка в злато, но почти :));
  • най-добрите съставки за домашно приготвяне на еликсира и кое е по-доброто решение – еликсир или хранителна добавка;
  • перфектни комбинации за истинска наслада на сетивата подходящи за преди и след хранене.

Готова ли си? Започваме!

Разбери за какво става въпрос в днешното видео, а следващата седмица очаквай и част 2 по темата, в която ще споделя КАК да се възползваш от тайният еликсир и ти, с точни инструкции и рецепти.

Това беше от мен за днес, а сега е твой ред – сподели видеото с приятели във фейсбук, за да им помогнеш да подобрят храносмилането си и те, а ние ще се видим отново следващия вторник!

P.S. Остават по-малко от 24 часа за включване в Е-диетата! Подсещам, че следващата Е-диета ще стартира чак януари 2017!

P.P.S. И едно огромно благодаря на всички включили се, очаква ни невероятно пътешествие в света на храната заедно :)))

Всяка информация публикувана на тази интернет страница и в предлаганите на нея книжни издания служи само и единствено за обогатяване на общата култура на читателите. Същата нито цели, нито може да бъде възприемана, нито използвана от когото и да било като предписание/я, препоръка/и, съвет/и към което/които и да било лице/а за постигане на благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве на лице/а без консултация с лекуващ лекар - специалист.

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.