Ambassadors

Надя Петрова #21срещи

Искаш ли да бъдеш посланик на промяната и да подобриш живота на хората около себе си? Аз и екипа ми - твърдо ДА и си търсим съмишленици!

Музи, които да вдъхновяват. Визионери, които не се притесняват да излязат от зоната си на комфорт, които повличат и променят животи със снимките, уменията, знанията и хъса си. Личности, които подкрепят и другите да постигат повече. Музи и визионери. Като теб.

Затова, ако ти си нашият човек, независимо колко последователи имаш и дали пишеш за здраве, бизнес, продуктивност, мода, грим, лайфстайл, пътувания или каквото и да е друго, ще се радваме да се запознаем с теб и да започнем да работим заедно, за да помогнем на колкото се може повече хора да се чувстват още по-добре, да са по-здрави, по-красиви и да имат енергия за важните неща в живота.

Моля, имай предвид, че за нас е важно да запазиш автентичния стил, който имаш и нашите продукти при теб да не изглеждат като реклама, а като препоръка от приятел. 

А за да го постигнеш, сме тук, за да ти помогнем и ТИ да растеш, като освен продуктите ни ще споделяме постоянно с теб всичко, което може да ти е от полза. За целта ще провеждаме редовни бизнес, маркетинг и copywrite срещи в тесен кръг, само с нашите посланици, на които да споделяме опита си, кое работи и кое не, за да можем да се движим напред заедно и да сбъдваме мечтите си. 

И така, ако смяташ, че си една от нашите музи и визионери, изпрати имейл на Жени - jenny@nadiapetrova.bg и сподели:

“Аз съм ... ,
сайтът ми е - …,
а тук ще ме намериш в инстаграм - …
и фейсбук - …”

Нямаме търпение да се запознаем с теб!
Надя Петрова и екип

#BeautifulMindsInspireOthers #DreamBIG #Empower #МузиВизионери