здравословно, вкусно & постно

С най-голямо удоволствие искам да ви поканя на вечеря! Истината е, че отдавна не бях организирала нещо подобно и когато от Бакхус ме поканиха да стана част от техните „12 вечери на любители готвачи“ не ми трябваше много време за мислене.

Подобни предизвикателства винаги ме грабват – да направя 10 различни сурови десерта за 100 човека (или партито ми Breakfast at Tiffany’s, което можеш да видиш тук и тук), 2 x Tango беше друг сполучлив проект (снимките са тук), да разработя суров десерт, който се поднася с кафе, The Ultimate dinner party с момичетата (снимките са тук) и дузина други.

А предизвикателството на Бакхус за 27-ми март ще е собственоръчно да приготвя вечеря за 76 човека! С помощници, разбира се, не съм мазохист :))) Повече за събитието, както и менюто, което разработих специално за него можеш да видиш тук. Но за да не те държа в напрежение, спрях се на…

7 различни ястия! Всяко едно поднесено с подходящият алкохол – бяло вино, розе и 12 годишно уиски за десерта! Всички ястия са без животински продукти в тях, за да ти покажа, че и постното може да е вкусно. А специално заради хората, които решиха да продължат с предизвикателството ми от януари, менюто е и без глутен!

Заповядай! Да се запознаем и да хапнем вкусно! :))
Всичко за самата вечеря, менюто, цената и за резервации – сайта на Бакхус.

Всяка информация публикувана на тази интернет страница и в предлаганите на нея книжни издания служи само и единствено за обогатяване на общата култура на читателите. Същата нито цели, нито може да бъде възприемана, нито използвана от когото и да било като предписание/я, препоръка/и, съвет/и към което/които и да било лице/а за постигане на благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве на лице/а без консултация с лекуващ лекар - специалист.

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.