здравословно, вкусно & постно

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

С най-голямо удоволствие искам да ви поканя на вечеря! Истината е, че отдавна не бях организирала нещо подобно и когато от Бакхус ме поканиха да стана част от техните „12 вечери на любители готвачи“ не ми трябваше много време за мислене.

Подобни предизвикателства винаги ме грабват – да направя 10 различни сурови десерта за 100 човека (или партито ми Breakfast at Tiffany’s, което можеш да видиш тук и тук), 2 x Tango беше друг сполучлив проект (снимките са тук), да разработя суров десерт, който се поднася с кафе, The Ultimate dinner party с момичетата (снимките са тук) и дузина други.

А предизвикателството на Бакхус за 27-ми март ще е собственоръчно да приготвя вечеря за 76 човека! С помощници, разбира се, не съм мазохист :))) Повече за събитието, както и менюто, което разработих специално за него можеш да видиш тук. Но за да не те държа в напрежение, спрях се на…

7 различни ястия! Всяко едно поднесено с подходящият алкохол – бяло вино, розе и 12 годишно уиски за десерта! Всички ястия са без животински продукти в тях, за да ти покажа, че и постното може да е вкусно. А специално заради хората, които решиха да продължат с предизвикателството ми от януари, менюто е и без глутен!

Заповядай! Да се запознаем и да хапнем вкусно! :))
Всичко за самата вечеря, менюто, цената и за резервации – сайта на Бакхус.

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: