и H&M са в зелено

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

На 9-ти вечерта със специално събитие H&M отбеляза старта на двете си нови колекции Conscious и Conscious Exclusive, а аз заедно с екипа, който кръстих Dream team по отношение на храната – Ани Гров, Веско, Диди и Алекс от Soul kitchen се погрижихме за храната. Гостите, сред които Теодора Духовникова, Нина Николина, Сантра, Рут Колева, Миленита, Мария Силвестър, Диана Любенова, Явор Бахаров, VenZy, Михаела Филева и Надя от Deep Zone се насладиха на новите колекции на фона на соул-изпълнението на Белослава, музиката на Мартен Роберто, пролетните коктейли на водка Absolut и разбира се нашата храна.

Сред хапките имаше изкушения като суров чийзкейк, шоколадов чийзкейк, трюфели с тапиока, мини пици с чери домати и такива с гуакамоле, специалното „винено мезе“ запазена марка на Soul kitchen, безглутенови хапки и много други приготвени от органични продукти. За съжаление не успяхме да снимаме храната, но ето част от снимките на събитието, предоставени ми любезно от H&M.

Интересното е, че всяка година H&M създава колекциите Conscious и Conscious Exclusive като израз на постоянната си ангажираност към устойчивото бъдеще на модата. Моделите в тях са изработени от материи като органичен памук и коноп, Tencel®, рециклиран полиестер, а от тази година въвеждат и органична коприна.

H&M са посланник също на идеята за събиране и рециклиране на стари дрехи, в която може да се включи всеки. А специално днес (събота, 12-ти) всеки занесъл торба с ненужни дрехи ще получи и талон за 15% отстъпка от продукт по избор. Повече за идеята научи тук.

_MG_9677-small

_MG_9713-small

_MG_9722-small

_MG_9935-small

FRD_0012-small

_MG_0079-(1)-small

Продуктите, които създадохме за теб:

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: