и H&M са в зелено

На 9-ти вечерта със специално събитие H&M отбеляза старта на двете си нови колекции Conscious и Conscious Exclusive, а аз заедно с екипа, който кръстих Dream team по отношение на храната – Ани Гров, Веско, Диди и Алекс от Soul kitchen се погрижихме за храната. Гостите, сред които Теодора Духовникова, Нина Николина, Сантра, Рут Колева, Миленита, Мария Силвестър, Диана Любенова, Явор Бахаров, VenZy, Михаела Филева и Надя от Deep Zone се насладиха на новите колекции на фона на соул-изпълнението на Белослава, музиката на Мартен Роберто, пролетните коктейли на водка Absolut и разбира се нашата храна.

Сред хапките имаше изкушения като суров чийзкейк, шоколадов чийзкейк, трюфели с тапиока, мини пици с чери домати и такива с гуакамоле, специалното „винено мезе“ запазена марка на Soul kitchen, безглутенови хапки и много други приготвени от органични продукти. За съжаление не успяхме да снимаме храната, но ето част от снимките на събитието, предоставени ми любезно от H&M.

Интересното е, че всяка година H&M създава колекциите Conscious и Conscious Exclusive като израз на постоянната си ангажираност към устойчивото бъдеще на модата. Моделите в тях са изработени от материи като органичен памук и коноп, Tencel®, рециклиран полиестер, а от тази година въвеждат и органична коприна.

H&M са посланник също на идеята за събиране и рециклиране на стари дрехи, в която може да се включи всеки. А специално днес (събота, 12-ти) всеки занесъл торба с ненужни дрехи ще получи и талон за 15% отстъпка от продукт по избор. Повече за идеята научи тук.

_MG_9677-small

_MG_9713-small

_MG_9722-small

_MG_9935-small

FRD_0012-small

_MG_0079-(1)-small

Всяка информация публикувана на тази интернет страница и в предлаганите на нея книжни издания служи само и единствено за обогатяване на общата култура на читателите. Същата нито цели, нито може да бъде възприемана, нито използвана от когото и да било като предписание/я, препоръка/и, съвет/и към което/които и да било лице/а за постигане на благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве на лице/а без консултация с лекуващ лекар - специалист.

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.