Кой въпрос не си задаваш, докато си на диета или режим

В последните години стана модерно да сме на специален режим на хранене и ние, хората, се разделихме на суровоядци, вегани, палео, високо-мазнинни и т.н. Всички тези режими обаче колкото и да са различни, имат едно общо нещо – всички те са диети на изключването и са базирани на идеята, че една или няколко основни категории храни са извън менюто.

Интересното в случая е, че всички диети, които споменах до тук се водят здравословни и с едно условие, съм склонна да се съглася, че това е така. А условието ми е много просто – да си задаваш един въпрос всеки път като решиш да изключиш някоя категория храни от менюто. Научи кой е той във видеото от днес:

А ето и линковете, които обещах:
пробиотични храни
палео хляб

Всяка информация публикувана на тази интернет страница и в предлаганите на нея книжни издания служи само и единствено за обогатяване на общата култура на читателите. Същата нито цели, нито може да бъде възприемана, нито използвана от когото и да било като предписание/я, препоръка/и, съвет/и към което/които и да било лице/а за постигане на благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве на лице/а без консултация с лекуващ лекар - специалист.

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.