Tрябва ли да се притесняваш от захарта?

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Убедена съм, че знаеш, че сладкото и захарта се отразяват зле на зъбите, причиняват диабет и ти помагат да качваш излишни килограми. Затова днес няма да си говорим за тях, а за това какво е влиянието на сладкото върху раковите клетки, при чревен дисбаланс, кожни проблеми, сигналите за глад и високият холестерол.

Ще разбереш още кои храни точно влизат в категорията на сладко, без да са захар. И какви са препоръките на Световната здравна организация за дневният им прием. И за съжаление, не, не е това, което ти се иска, а далече, далече по-малко от очакваното…

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: