Tрябва ли да се притесняваш от захарта?

Убедена съм, че знаеш, че сладкото и захарта се отразяват зле на зъбите, причиняват диабет и ти помагат да качваш излишни килограми. Затова днес няма да си говорим за тях, а за това какво е влиянието на сладкото върху раковите клетки, при чревен дисбаланс, кожни проблеми, сигналите за глад и високият холестерол.

Ще разбереш още кои храни точно влизат в категорията на сладко, без да са захар. И какви са препоръките на Световната здравна организация за дневният им прием. И за съжаление, не, не е това, което ти се иска, а далече, далече по-малко от очакваното…

Всяка информация публикувана на тази интернет страница и в предлаганите на нея книжни издания служи само и единствено за обогатяване на общата култура на читателите. Същата нито цели, нито може да бъде възприемана, нито използвана от когото и да било като предписание/я, препоръка/и, съвет/и към което/които и да било лице/а за постигане на благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве на лице/а без консултация с лекуващ лекар - специалист.

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.