и подаръците отиват при…

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Участието за 3-те награди – 2 кутии с джинджифилов чай Verve и стъклена термокана приключи!

Към дата 26.01.2016 имаме следните участници:

Фейсбук Надя Петрова – 530 коментара (участници 1 до 530)
Фейсбук Verve – 422 коментара (участници 531 до 952)
Сайт Надя Петрова – 110 коментара (участници 953 до 1062)

И наградите отиват при:

image

image

Кутия 1 – 733 – Величка Христова
Кутия 2 – 122 – Антоанета Проданова
Термокана – 217 – Нели Иванджикова

Честито на спечелилите! Моля, пишете ни на team@nadiapetrova.bg за получаване на наградите.

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: