Най-нарцистичното ми видео, ever

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Здравей! Аз съм Надя Петрова, приятно ми е да се запознаем :))

И днес няма да си говорим за храната и здравето (е, почти), но пък имаш шанса да се насладиш на най-нарцистичното ми видео заснемано някога (или поне засега :)), в което отговарям на твоите въпроси.

И по-точно – ям ли. Когато ям – какво ям и колко често ям.
Хапвам ли си паста и пица? От нормалните, не от тези с карфиол :))
Възрастните хора усвояват ли млечните и има ли изход от ситуацията?
Ям ли кремчета, пастички и торти? И колко често?
Кой е най-добрият начин за поддържане на фигурата?
Има ли специалност нутриционистика в България и възнамерявам ли да преподавам по темата?

И много, много други. Enjoy! :))

И понеже не стигна времето за всички въпроси, а не ми искаше видеото да става прекалено дълго, ще има и второ!

Затова, ако имаш още въпроси, дори и супер лични такива – давай, сега е момента (е, не прекалено лични, надявам се, все пак името на гаджето ми от детската градина надали е толкова важно и днес :).

Та, ако имаш въпроси – задай ги във фейсбук, под това видео :))

P.S. Надявам се и че ще оцениш новият ни красив и нежен дизайн на сайта с големи видеа! :)))

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: