Най-добрият подарък е нещо, което вече ОБИЧАШ

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Отново е декември и е време за подаръци, но за разлика от други години, днес няма да публикувам списъци с идеи, напомняне да пазаруваш или каквото и да е друго по темата. А ще споделя правилата, които винаги се опитвам да спазвам, когато аз самата правя подаръци.

А златните ми правила по темата са точно 2:

1. Подаръкът да е нещо, което човекът иска МНОГО и ти знаеш точно кое е то.
2. Подаръкът да е нещо, което ти вече ОБИЧАШ и използваш с удоволствие.

Тоест, подаръкът ВИНАГИ, винаги да е нещо лично.
За човека, на когото подаряваш или за теб.

Например, ако знам, че мой близък много иска дадено нещо, независимо дали е продукт, процедура или преживяване, и аз мога да си позволя да му го набавя – бих го направила. И това винаги ще е много хубав подарък.

Но и другият вариант също показва лично отношение. Ако наскоро съм прочела книга, която много ме е впечатлила – ще я подарявам с удоволствие. Ако не се разделям с бутилката си ONEconic, ще искам всички около мен да имат такава. Или, ако всяка вечер си паля ароматна свещ и това ми носи настроение, ще искам да подаря тази емоция на всички и т.н.

В същата категория влизат нещата, които ще направим лично и които често са по-ценни от всичко, което можем да купим. Или, ако нямаме време да направим нещо, поне да го опаковаме сами.

Всичко лично показва отношение.
И мисля, че тази година, всеки един от нас има нужда точно от това…

Весели празници от мен и помни, че
най-добрият подарък е нещо, което вече ОБИЧАШ!

Надя

P.S. Онлайн магазинът ни затваря врати за празниците на 24-ти декември и отваряме отново на 4-ти януари 2021 г. Затова, ако искаш да си набавиш нещо от нас, не чакай последния момент :))

P.P.S. ONE касис е напълно изчерпан, но в момента пътува към България и в началото на януари ще бъде наличен.

Продуктите, които създадохме за теб:

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: