Подаръци, от нас за теб, с много любов 💗

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

От днес, денят на Вярата, Надеждата и Любовта, към всяка поръчка в онлайн магазина ни от минимум 2 продукта (независимо какви), ще добавяме подарък – красив, силиконов, кадифен на допир, ключодържател сърце. По време на поръчката ще можеш и да избереш кой цвят предпочиташ 💗❤️

А мисията на подаръка е една – да те поканим да станеш един от нас – ONEconic.
ONE, който свързва, вдъхновява, защитава…

Connect, защото кампанията ни е за комплекти от минимум 2 продукта.

Empower, защото сме ONE’s, които вдъхновяват и увличат. ONE’s, които не се задоволяват с нищо по-малко от главната роля. ONE’s, които обичат да са под светлините на прожекторите и да блестят в центъра на вниманието. ONEconic.

Inspire, защото искаме да сме вдъхновители и вдъхновени. ONE’s, които намират красотата във всичко, навсякъде и по всяко време. Музи, които те водят напред. ONEconic.

Advocate, за една по-зелена планета, за сини морета и океани, за да бъдем всички по-осъзнати, по eco-friendly & zero waste. ONEconic.

Ако искаш да станеш един от нас, от днес до изчерпване на количествата, в нашият онлайн магазин, може да закупиш които и да е 2 продукта и да получиш ONEconic подарък.

Be ONEconic
P.S. И честит празник на всички именици днес!

Продуктите, които създадохме за теб:

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: