подаръци ще има… за всички от сърце

Добре де, не за всички, въпреки че ми се искаше всичките 1800 !!! участващи да получат по един. Но както казва Мечо пух: „колкото толкова“. И без да ви бавя повече, ето късметлиите, които печелят 17 разкошни подаръка:

Голямата награда! Crock-potДимана | Вероника (2-ро теглене на 2.01.2015)
Кашонче с КомбучаMarina Yankova, Петя Андреева и Lora Hristova | Lilyana Kostova, Kristina St, Пирина Касапинова (2-ро теглене на 2.01.2015 г)
Комбуча гъба – Rosen Dimitrov и Мариана Георгиева
Ваучер за био магазин Спирала – Анита (a_becheva@…)
14 дни детокс – Теодора Иванова, ази (zaednosme@…), Светла Палазова, Nevy Dimitrova и Жанета (janetajelezova@…)
Спиралайзер от Fresh market – Ирена (faithkata@…)
Книги от издателство Колхида – Mina Mincheva
Детокс пакет от Fresh brothers – Борислава (bibi86bg@…)
Кошница с продукти на HarmonicaСветлана Димитрова | Малина Тодорова (2-ро теглене на 2.01.2015 г)
Курс за минерален грим с Надя КостоваМариана Гълъбова | Svetlana Milusheva (2-ро теглене на 2.01.2015 г)

* Всички имена са изписани, както съм ги видяла, тоест както са се представили самите хора. Единичните имена са коментари в блога. Имам мейлите на дамите, така че няма как да има дубликати.

Честито! Моля, всеки един от вас да ми пише на мейл – nadia @ natureinsider.com, за да препратя координатите ви на фирмата, чиято награда сте спечелили и да се разберете как да я получите. Ще помоля също в този мейл да има линк към фейсбук профилът ви. Имате 7 дни, след това същата награда ще се тегли наново.

Искам също да обясня как точно са изтеглени наградите, за да няма сърдити. Като за начало, аз и моите роднини не сме участвали в томболата. Въпреки че наградените са на случаен принцип, реших, че ако изтегля името на свекърва ми например, ще се сметне за нагласено. Така че, въпреки че някои от тях участваха (за което им се извинявам горещо), то те не бяха включени в списъка, от който генерирах печелившите номера.

Имената на всички участващи бяха обособени в общ файл с номера и имена и след това разбъркани, което признавам си ми отне доста време. Тегленето на подаръците стана чрез генератор на номера, като му зададох да изтегли едновременно, на случаен принцип, 17 цифри от 1 до 1801 (броят на участващите). Прилагам списъка, генератора, както и изтеглените номера.

gifts-1

gifts-2

gifts-3

Разделянето на участващите по награди се оказа прекалено сложно, затова всички споделили линка и/или написали коментар в блога и/или фейсбук участваха за всички награди.

Всяка информация публикувана на тази интернет страница и в предлаганите на нея книжни издания служи само и единствено за обогатяване на общата култура на читателите. Същата нито цели, нито може да бъде възприемана, нито използвана от когото и да било като предписание/я, препоръка/и, съвет/и към което/които и да било лице/а за постигане на благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве на лице/а без консултация с лекуващ лекар - специалист.

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.