Перфектният подарък, с който няма шанс да сбъркаш

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Ако търсиш нещо модерно, здравословно & eco-friendly в същото време, то с огромно удоволствие ти представям подаръкът, който е всичко това в ЕДНО – стъклената еко бутилка ONEconic. При това, вече е налична в цели 8 цвята, абсолютните вечни класики.

Шикозна. Елегантна. Вдъхновяваща.
Еко бутилкaта, която всички искат да притежават и биха се радвали да получат.

Истината е, че ONEconic са на пазара само от 2 месеца, но вече имаме фенове, които си правят колекции от цветове. Такива, които НЕ излизат без бутилката си навън. И други, на които им се е наложило да подарят своята на приятел, който виждайки я, решава, че я иска сега и веднага.

ONEconic са просто неустоими на външен вид. Но не само.

Еко бутилката ONEconic е:
– с ергономичен дизайн, който пасва перфектно в ръката;
– красив матов силиконов ръкав – нежен като кадифе на допир, предотвратяващ хлъзгане на ръката, термоизолиращ и удебелен на дъното, за по-голяма стабилност и издържливост на удар;
– непропусклива бамбукова капачка;
– подходяща за съдомиялна (без капачката);
– с широко гърло за лесно миене и добавяне на кубчета лед, резени лимон, плодове и др.;
– и може да се използва за всичките ти любими напитки – вода, кафе, капучино, чай, шейк, смути, вино и… коктейли ;)

И ако все още не си убеден/а, че ONEconic е перфектният подарък, помисли отново:

– новата колекция бутилки идват в луксозни картонени тубус опаковки със златен печат;
подходящи са за всяка възраст, радват им се както деца на 12, така и хора на 60;
– помагат ни да сме по-здрави като ни карат да пием повече вода;
– подходящи са за всички любими напитки в деня ни – вода, чай, кафе, смути, шейк…;
– борят се със замърсяването, като елиминират нуждата от пластмасови бутилки за еднократна употреба;
– добри са за природата като цяло;
– но са добри и за нас – боросиликатното стъкло е superior спрямо всички останали материали за съхранение на напитки (хипоалергенно, нетоксично, предпазва напитките от замърсяване, не променя вкуса им и много, много други ползи за нас);
– цената им е оптимална за подарък – 49 до 55 лв.

Купи перфектният подарък, с който няма шанс да сбъркаш.
Всички около теб ще му се зарадват! Вземи го още днес от тук.

Продуктите, които създадохме за теб:

Клуб за лоялни клиенти

Подсещам да пазаруваш винаги през акаунта си в онлайн магазина ни, за да се възползваш от Клуба за лоялни клиенти. Така ще печелиш точки за всяка покупка, които след това можеш да размениш за продукт-подарък. Научи всичко за Клуба на лоялните клиенти тук и не забравяй да пазаруваш през акаунта си!

ONEconic collection eco bottles

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: