20 трика за по-здраво и слабо тяло, номер 12

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Забелязал ли си как при промяна в храненето сме супер мотивирани сутрин и удържаме всякакви изкушения.

Справяме се сравнително добре и на обяд, но към вечеря нещата започват да изглеждат коренно различно и мотивацията ни да издържим режима си бързо отиват в канала?

Е, не си изключение.

Май повечето хора са в тази ситуация, затова и група учени се събрали и измислили какво да направиш, за да избегнеш казуса. Приятно гледане и кимане на глава с думите „а-хааа:

Подсещам и да споделяш видеата с #НадяПетрова
Срещата с мен и книгите ми предстои! :))

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: