20 трика за по-здраво и слабо тяло, номер 19

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

А днес е ред на 3-минутното ми правило, което доказано, доказано работи!

Или следващия път, когато ти се дояде нещо сладко, или пък нещо, което не бива да ядеш – сети се за 3-минутното ми правило и го приложи веднага.

Резултатите ще те очароват, сигурна съм :))

И понеже поредицата е към финала си – сподели с приятели, научи ги на 3-минутното правило, и не пропускай #НадяПетрова

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: