20 трика за по-здраво и слабо тяло, номер 20

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Дойде време за последният съвет, който отговоря на неизменният въпрос:

„Какво ще стане, ако допусна грешка?!“

И във видеото ти давам отговор не само на този въпрос, но и споделям с теб КАКВА е разликата между хората, които се хранят добре дълготрайно и останалите.

Надявам се да почерпиш от дълго-годишният ми опит по темата и да се поздравиш за постигнато – все пак, ако си тук днес, то най-вероятно правиш за себе си повече, отколкото 99% от хората, а това си е повод за празнуване, нали :))

Това беше и всичко от играта, имаш още 2 дни да споделяш видеа с #НадяПетрова, а другата седмица ще изтегля наградите и ще ги споделя тук. Успех!

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: