Тиквено кокосово канелено лате

Както знаеш съм споменавала няколко пъти, че не закусвам. И до ден днешен това продължава да е тенденция, просто защото така се чувствам прекрасно и не виждам причина да променям деня си. Отделно сутрин обикновено ми е най-креативният период и ми се струва буквално загуба на ценно време да го прекарвам в приготвяне и консумация на храна. Въпреки това, от време на време се улавям, че имам желание за нещо по-различно от стандартното еспресо сутрин…

И не, не говоря за храна. По-скоро за напитки, тип храна.

И ако лятото това обикновено е перфектното време за едно свежо смути или фреш с прясно набран магданоз от градината, то в есенно-зимния сезон винаги ми се е струвало по-подходящо да се отдам на желанието с нещо топло.

Като тиквено-кокосово-канелено лате например :)))
Мммм. Вкусно, нали!

Затова днес ти предлагам поредната видео рецепта, с която се надявам да те вдъхновя да пробваш тази есенна и уханна напитка и ти. И за разлика от тиквеното лате, което продават в някои заведения, в моето наистина има тиква :))) Enjoy!

Горещо препоръчвам и да пробваш микса от подправки на Маги, който се комбинира перфектно с… всичко с тиква всъщност. Добави щипка от него на мястото на канелата, или пък заедно с нея.

И не забравяй да се върнеш отново следващата седмица, за да видиш рецептата за любимата ми домашна гранола с тиквен мус. Така де, все пак сме в сезона на тиквите :)))

P.S. И едно лично вмъкване – в следващите седмици тук ще е една идея по-лежерно и няма да има много материали, защото уча (отново!), издавам нова книга и подготвям още няколко проекта, с които се надявам да те изненадам приятно скоро.

Разкошен ден!

Всяка информация публикувана на тази интернет страница и в предлаганите на нея книжни издания служи само и единствено за обогатяване на общата култура на читателите. Същата нито цели, нито може да бъде възприемана, нито използвана от когото и да било като предписание/я, препоръка/и, съвет/и към което/които и да било лице/а за постигане на благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве на лице/а без консултация с лекуващ лекар - специалист.

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.