Променяме правилата! All in ONE формулата е тук!

Дойде и този ден! С огромно удоволствие ти представям последното ми творение – хранителната добавка шейк One! Добавка, която разработвам от 6 месеца насам с една от най-добрите лаборатории за целта в Германия и чиято роля е да ни подпомага в ежедневието да се чувстваме добре, без да се суетим и издирваме една по една всички необходими ни елементи.

Защото целта на One е семпла – да ни набави почти всичко необходимо в едно!

А за да разбереш защо изобщо се налага да приемаме добавки днес, ще цитирам Доктор Стивън Гъндри, който го резюмира изключително добре:

„Още през 1936 г, Американският сенат отчете, че качеството на почвата ни е толкова влошено, че е напълно лишено от ценни минерали и дори и хората да ядат огромни количества зеленчуци (съвременните препоръки са за прием на зеленчуци 5 пъти на ден), организмите им буквално ще гладуват за ценни вещества. Затова и подсещам пациентите си: нашите предци са яли средно 250 различни растения през годината, и тези растения са расли в супер плодородна глинеста почва. Животните, чието месо са използвали също са се хранили с тези растения. Ако си мислим, че днес можем да дубликираме огромното количество витамини, минерали и други ценни вещества, хранейки се само с 20 вида, пък били те и био, зеленчуци и плодове… Просто няма как да стане.“

Знанието, което ни дава Д-р Гъндри не е ново в нашите среди, затова и аз лично пия хранителни добавки от години насам, като постоянно надграждам и добавям нови и нови.

За съжаление, стигнах един момент, в който вкъщи заформихме нещо като шкаф пълен с добавки и тогава си казах: „Чакай малко. Какви ги вършиш? Уж си здрава, уж се грижиш за превенция на здравето си, а имаш цял шкаф с хранителни добавки вкъщи, което не звучи като за здрав човек…“

И тогава реших да намеря алтернативи на всички тези добавки – продукт, който да ги замести всичките и да е приятен за пиене, например да е шейк.

Търсенето ми на перфектния шейк се увенча с неуспех в Европа, затова започнах да поръчвам различни мулти-шейкове от САЩ, но истината е, че нито един не отговаряше на това, което търсех.

  А всъщност просто исках добавка, която да:

 • Има нормален вкус. Да не е нито твърде сладка, каквито са повечето спортни, нито твърде неприятна за пиене, каквито са повечето здравословни.
 • Да комбинира колагена с витамин С за максимално усвояване.
 • Колагенът да има приятен вкус, защото имам сериозен проблем с приема на чист колаген. Вкусът на повечето ми е честно казано твърде неприятен.
 • Да съдържа пробиотици, пребиотици, фибри и пектин в ЕДНА формула.
 • В комплекс витамините да са метилирани и то в комплект, за да не се налага да пия 3 различни добавки само с В-та. Също така В комплекс формула, която да НЕ е в хиляди проценти от дневните нужди, което в масовия случай означава, че ще изхвърля по-голяма част от нея.
 • Да има адекватни количества Д3 с К2.
 • Разбира се стандартното, на което държа – да няма глутен, соя, лактоза, захар и мая.
 • И не на последно място си задавах въпроса – защо формулата да не комбинира в себе си елементи за здраве, но и такива за красота. В крайна сметка, според мен, няма нищо лошо двете да вървят ръка за ръка, нали?

И така, след няколко опита да намеря подобна формула се отказах и реших, че като няма – значи трябва да я създам. Решението звучи логично, но реализацията не беше никак лесна.

Но накрая с правилния партньор в Германия нещата започнаха да се случват.

И днес, над 6 месеца по-късно, с огромно удоволствие ти представям ONE – творението на 2016-та година! Звездата на 2017-та!

Добавката, която променя правилата.

  Променяме правилата, добавяйки всичко в една шейк формула с вкус на касис, която не само, че е изключително приятна за пиене, а и съдържа:

 • Колаген с витамин С – за да може организмът ни да го усвоява, но и да го стимулира да произвежда повече собствен колаген, а както знаеш колагена е ключов за здравето на червата, костите, ставите и кожата.
 • 12 милиарда живи пробиотици от 8 различни щама, за сравнение повечето кисели млека на пазара имат често само 1 милиард от 1 щам, а по-добрите марки – 5 милиарда от 2-3 щама. При това пробиотиците в ONE си имат храна (пребиотици) и са microencapsulated, за да може повече от тях да оцелеят, преминавайки през солната киселина в стомаха.
 • Фибри от био чиа семена, глюкоманан, ябълки и цитруси, които играят ролята на фибри, пребиотици, пектин и инулин, като по този начин увеличават драстично положителния ефект за здравето на червата ни, а от там и за това на целия организъм. Тук важен елемент е и глюкомананът, който е нов по нашите ширини, но на Запад се шуми много се за него, като твърдения са, че помага за отслабването. Ще създам отделен материал за него, за да се запознаеш с ползите му за тялото.
 • Метилирани В комплекс витамини, както и витамините Д3, К2, С и Е.
 • В12 в комплект с алое, витамин С и пробиотици, които допринасят за максималното му усвояване и използване от организма.
 • Минерален микс от магнезий, калций, калий, цинк, желязо, селен, мед, манган и хром – което прави шейка подходящ за всички със здравословен казус, изискващ приема им.
 • Молибден, за който има тонове информация и се твърди, че помага на организма да детоксикира, помага за усвояването на желязо и така нататък. Ще направя отделен материал и за него.
 • И за разкош добавихме още алое и джинджифил, които също имат редица ползи за здравето.

И така! One вече е тук!

Надявам се да е толкова полезен и за теб, колкото е за мен! Enjoy!

One може да се поръча в моя магазин, който създадохме специално за шейка.

А за дистрибуция за магазини и поръчки на едно търсете Пламен Йорданов:
0889 203820, p.yordanov@zdravosloven.com

Илюстрации и дизайн опаковка: Александра Милева

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.