Днес имам 2 разкошни новини и нямам търпение да ги споделя, включват подаръци…

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Днес имам 2 разкошни новини и нямам търпение да ги споделя, защото и двете са свързани с подаръци! Един подарък за всички, които приемат ONE и един малко по-персонален за някои от вас.

Както знаеш, обичам не само да правя подаръци, а и постоянно да подобрявам и усъвършенствам всичко около себе си. И добавките не са изключение, като за изминалата година и половина подменихме някои съставки с по-добри. И този процес няма да спре. Просто аз рядко споделям за него, защото тези елементи не говорят нищо на почти никого, освен на хората в тези среди.

За последната промяна обаче искам да ти разкажа, защото е невероятна и е свързана с нещо, на което много държа – натуралната фолиева киселина (може да се подсетиш защо е важна в този материал, където описвам MTHFR мутацията и колко е ключово за нас каква фолиева киселина пием).

ONE & Quatrefolic®

Затова, с огромно удоволствие днес споделям, че от февруари тази година във всички формули ONE – касис и какао, вече влагаме най-добрата фолиева киселина в света – 4th generation Quatrefolic®.

За незапознатите – това е най-добрият метилфолат в света и може би най-скъпата съставка сред хранителните добавки като цената й на едро достига до 15 000$ за килограм, а като самостоятелна формула обикновено е от порядъка на 40-50$ и нагоре.

Проблемът с фолиевата киселина е, че не е биологично активна и за да се използва от организма трябва да бъде превърната в метаболитно активния 5-MTHF чрез многоетапен процес, при който ензимът метилентетрахидрофолат редуктаза (MTHFR) играе ключова роля.

Quatrefolic® разрешава този проблем като ни осигурява директно 5-MTHF, активната форма използвана от тялото, при това с повишена стабилност, бионаличност и разтворимост в сравнение с предишни поколения фолиева киселина. Елементът, от който имат нужда всички с проблеми с MTHFR гена.

Наистина най-добрият в света. Съставка, която малко фирми си позволяват да използват и за която се изисква специално писмено разрешение от самите Quatrefolic®, за да се вложи и да се използва като име. И ние вече влагаме само и единствено нея във всички налични добавки ONE в България.

При това без промяна в крайната цена до септември, което е и нашият голям подарък към теб!

Продуктите, които създадохме за теб:

Подаръците

Но понеже искаме да отпразнуваме новата формула подобаващо, днес имам още подаръци за всички, които използват ONE и Daily!

И те са, че имаш шанса да бъдеш един от 3-мата души, които ще получават безплатно по 1 от нашите продукти, всеки месец, до края на годината! Включително най-новите ни разработки, преди още да са се появили на пазара!

И един бонус подарък преживяване – ще поканя ЕДНА от вас да се включи в едно невероятно събитие, което ще я отведе за 2 дни на луксозна дестинация с мен и още няколко вдъхновяващи момичета, където да споделяме опит, да се запознаем и да се забавляваме в тесен кръг.

За да се включиш, от теб се изисква само да споделиш с приятелите си снимка и послание с някоя от нашите добавки (ONE или Daily) по автентичен за теб начин, който да НЕ изглежда като реклама, а като препоръка от приятел. Може да го направиш във Facebook, Instagram или блога си, или и на 3-те места, за да имаш по-голям шанс.

За да видим снимката и текста, добави към тях и хаштаговете #myONE или #myDaily и #NadiaPetrova и след това ни изпрати линк към тях на jenny@nadiapetrova.bg. Комисия от трима, аз, Жени и дизайнерът ни – Део, ще изберем най-завладяващите 10 включвания, които после ще публикуваме за гласуване, за да може последната дума да бъде твоя и на твоите приятели, и последователи в социалните мрежи.

Тоест, за да участваш, трябва да изпълниш 4 лесни условия:
– да си клиент на онлайн магазина shop.nadiapetrova.bg;
– да споделиш снимка и текст с някоя от добавките в своя Facebook, Instagram или блог от 1-ви до 31-ви юли 2018;
– да добавиш хаштаговете #myONE или #myDaily и #NadiaPetrova
– и да ни изпратиш линк към публикацията, за да си сигурна, че сме я видяли.

В първата седмица на август ние ще номинираме най-добрите и ще ги обявим в сайта и социалните мрежи за гласуване.

Ако се затрудняваш какво да напишеш, просто си отговори на някой от следните въпроси и го опиши в текста си:
– кои са най-големите ползи лично за теб от приема;
– какво ти харесва най-много в добавките;
– коя беше неочакваната за теб полза от приема;
– би ли препоръчала добавката на приятелка, помисли и напиши защо.

А ето и няколко идеи от нас за споделянето, които ще допълваме периодично с новите включвания:

шоколадови бомбички с ONE
Daily dose of health
любимата ми добавка, или когато снимката говори повече от текста :)

Псст. И не забравяй да направиш публикацията public, за да е видима и за нас, и да участваш в селекцията.

Важно! Имай предвид, че включвайки се в играта, автоматично декларираш, че си запознат с:
Общите условия в онлайн магазина,
– както и със Задължителната информация за правата на лицата по защита на личните данни (Privacy notice)
– и даваш съгласието си да споделим, тук в сайта, както и в нашите социални мрежи, снимката и текста с наши продукти, които ще публикуваш.

Това беше от мен за днес, нямам търпение да видя какво ще сътвориш!
Надя

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: