Гласуването за подаръци започва!

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Както знаеш, в последния месец имахме кампания, която ще позволи на 4 наши клиента да спечелят разкошна награда от нас (подробностите са тук).

Получихме МНОГО невероятни снимки, текстове, стихотворения и дори песни!

И да си призная доста ни затруднихте с избора. Но, както обещахме, екипа ми и аз, сведохме избора до 10 включвания, които сега публикуваме за гласуване, за да може последната дума да бъде твоя и на твоите приятели в социалните мрежи.

10-те снимки, които виждаш тук ще бъдат споделени във Фейсбук и Инстаграм точно в 8 сутринта на 6.08.2018г. (понеделник), и от там нататък си ти! Гласувай за 4-те, които ти харесват най-много и според ТЕБ заслужават подарък.

Ако виждаш своята снимка, покани и приятелите си да участват като те подкрепят с глас!

Всяка снимка има номер, от 1 до 10, номерата са напълно произволни и не отразяват предпочитания, просто номерация. За да ни е по-лесно да измерим гласовете, в коментари под публикацията ще видиш 10 коментара с текст „Гласувам за 1“, „Гласувам за 2“ и така до 10.

За да гласуваш – натисни LIKE на коментара, отговарящ на 4-те снимки, които харесваш най-много. Гласуването е отворено едновременно и в Instagram, и във Facebook, и може да гласуваш и на 2-те места, а след това ние ще съберем гласовете :))

Нямаме търпение да видим кого ще избереш! Гласуването е отворено за всички :)))

Продуктите, които създадохме за теб:

Имаме и едно 11-то, почетно включване ^^^.
Не го обявяваме за гласуване, а директно му даваме подарък за талант и креативност. Мисля, че ще разбереш защо! Пссст, включва песен! Може да го видиш тук.

Успех на всички и разкошен ден!
Надя

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: