промяна…

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

По време на голямата ми почивка от блога това лято, мислих много как да продължа с него. Дали да публикувам основно рецепти, статии на тема хранене, да развенчавам митовете свързани с него или да го превърна в нещо по-лично. Дали да пиша изцяло на български или не.

Истината е, че това е моето пространство в големия интернет и ми се иска това място да е по-лично, да ти покажа коя съм аз и извън храненето.

Иска ми се да си говорим на ‘ти’. Да те науча как да бъдеш практичен и да се храниш добре, как това да не ти отнема много време. Коя информация е вярна и защо не бива да се доверяваш на всичко прочетено в медии и телевизии. Иска ми се да ти покажа новата ми къща, да ти разкажа за живота на село, за градината, за Хана… Иска ми се да публикувам малки статии, красиви снимки, вдъхновяващи идеи. Да е непретенциозно, като мен самата.

И ако някъде по пътя се засечем и ти харесва видяното и прочетеното при мен, ще се радвам и ти да ми кажеш ‘здравей’ или просто да ми се усмихнеш…

Keep calm и до нови срещи!

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: