промяна…

По време на голямата ми почивка от блога това лято, мислих много как да продължа с него. Дали да публикувам основно рецепти, статии на тема хранене, да развенчавам митовете свързани с него или да го превърна в нещо по-лично. Дали да пиша изцяло на български или не.

Истината е, че това е моето пространство в големия интернет и ми се иска това място да е по-лично, да ти покажа коя съм аз и извън храненето.

Иска ми се да си говорим на ‘ти’. Да те науча как да бъдеш практичен и да се храниш добре, как това да не ти отнема много време. Коя информация е вярна и защо не бива да се доверяваш на всичко прочетено в медии и телевизии. Иска ми се да ти покажа новата ми къща, да ти разкажа за живота на село, за градината, за Хана… Иска ми се да публикувам малки статии, красиви снимки, вдъхновяващи идеи. Да е непретенциозно, като мен самата.

И ако някъде по пътя се засечем и ти харесва видяното и прочетеното при мен, ще се радвам и ти да ми кажеш ‘здравей’ или просто да ми се усмихнеш…

Keep calm и до нови срещи!

Всяка информация публикувана на тази интернет страница и в предлаганите на нея книжни издания служи само и единствено за обогатяване на общата култура на читателите. Същата нито цели, нито може да бъде възприемана, нито използвана от когото и да било като предписание/я, препоръка/и, съвет/и към което/които и да било лице/а за постигане на благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве на лице/а без консултация с лекуващ лекар - специалист.

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.