soul kitchen

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

soul kitchen

Убедена съм, че повечето от вас вече са чули за един от новите ресторанти в София – Soul kitchen. Това обаче няма да ми попречи да ти разкажа за него и аз :)))

Истината е, че въпреки целия шум, който се вдигна около интериора, красивите малки детайли и храната, които трябва да призная са уникални, най-важното в Soul kitchen е и винаги ще остане екипа. Хората, чиято сбъдната мечта стои зад този проект и имам щастието да познавам.

soul-kitchen-2

Невероятния дух и воля на Веско, който не се отказа от идеята да има място в София, където можеш да хапнеш вкусна, здравословна и красиво поднесена храна. Човекът, който има ентусиазма да стане рано сутрин, за да мине 300 км., и да докара най-свежите възможни зеленчуци, а после да изкара цял ден на крак.

soul-kitchen-5

Усета към детайла и красивото на Беси, чието дело е визията на ресторанта. Защото той е не само куп мебели събрани на едно място. В старата реставрирана къща има уют, който рядко може да се усети извън дома, а отношението към детайла е умопомрачаващо. В Soul kitchen има само естествени материали – керамични ключове за лампи, органични бои, дърво, метал, памучен текстил…

soul-kitchen-7

Знанията и познанствата на Живко, който може да издири био продукти от всяко кътче на света и чието търсене никога не спира, защото винаги може още. По-чиста спирулина, по-добър чай, най-качествената киноа…

soul-kitchen-4

Чисто женския финес на Диди, която се носи като фея из ресторанта и дарява усмивки.

Продуктите, които създадохме за теб:

И всички останали, които не познавам, но които се грижат там да ти е добре, да ти е вкусно и да се връщаш за още. Защото си заслужава.

soul-kitchen-6

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: