soul kitchen

soul kitchen

Убедена съм, че повечето от вас вече са чули за един от новите ресторанти в София – Soul kitchen. Това обаче няма да ми попречи да ти разкажа за него и аз :)))

Истината е, че въпреки целия шум, който се вдигна около интериора, красивите малки детайли и храната, които трябва да призная са уникални, най-важното в Soul kitchen е и винаги ще остане екипа. Хората, чиято сбъдната мечта стои зад този проект и имам щастието да познавам.

soul-kitchen-2

Невероятния дух и воля на Веско, който не се отказа от идеята да има място в София, където можеш да хапнеш вкусна, здравословна и красиво поднесена храна. Човекът, който има ентусиазма да стане рано сутрин, за да мине 300 км., и да докара най-свежите възможни зеленчуци, а после да изкара цял ден на крак.

soul-kitchen-5

Усета към детайла и красивото на Беси, чието дело е визията на ресторанта. Защото той е не само куп мебели събрани на едно място. В старата реставрирана къща има уют, който рядко може да се усети извън дома, а отношението към детайла е умопомрачаващо. В Soul kitchen има само естествени материали – керамични ключове за лампи, органични бои, дърво, метал, памучен текстил…

soul-kitchen-7

Знанията и познанствата на Живко, който може да издири био продукти от всяко кътче на света и чието търсене никога не спира, защото винаги може още. По-чиста спирулина, по-добър чай, най-качествената киноа…

soul-kitchen-4

Чисто женския финес на Диди, която се носи като фея из ресторанта и дарява усмивки.

И всички останали, които не познавам, но които се грижат там да ти е добре, да ти е вкусно и да се връщаш за още. Защото си заслужава.

soul-kitchen-6

Всяка информация публикувана на тази интернет страница и в предлаганите на нея книжни издания служи само и единствено за обогатяване на общата култура на читателите. Същата нито цели, нито може да бъде възприемана, нито използвана от когото и да било като предписание/я, препоръка/и, съвет/и към което/които и да било лице/а за постигане на благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве на лице/а без консултация с лекуващ лекар - специалист.

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.