дипове, пастети, салати и смутита… в зелено

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Ако случайно си изпуснал движението на вълната до момента, ето какво се случи само за 3 дни!

Йоана от Кулинарно с Йоана ни съблазни с пастет от магданоз и коприва.
ioana

Последва я Руми позната още като luluto с две рецепти – салата с левурда, бейби спанак и рукола & смути с авокадо и мента.
luluto-green-wave

Маги от Натурелита ни изкуши да си приготвим студена зелена супа и спаначено песто.
green-pesto-1

Ваня от culinary with me продължи тенденцията с пастети и дипове с песто от рукола и сушени домати.
Arugula pesto

Борислава от Вдъхновения ни поднесе интересен начин за хапване на коприва с няколко вкусни парти хапки.
vduhnovenia

Деси от Desilifestyle също ни поднесе парти ордьоври с коприва, но върху сурова тиквичка!
desi

Ива от Inspiration exist ни убеди с думи защо храната ни трябва да е в зелено.
salad_greens

А Албена от Здравей, разбира се, се включи със зелено смути, коeто дори кръсти “Зелена вълна”.
green-smoothie

Имахме и първото ТВ участие на вълната, в което не успях да се включа заради друг ангажимент, но Маги Пашова ме отмени блестящо и разказа защо е добре да хапваме зеленолистни всеки ден.

Продуктите, които създадохме за теб:

Благодаря на всички, които се включиха до момента във вълната! От все сърце! Нека не спираме! Пишете, гответе, снимайте! Изпращайте ми творенията си, качвайте ги във Facebook страницата, споделяйте :)))

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: