Практикум: Grab & Go

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Grab&Go

Днес започвам нова рубрика в сайта – практикум.

Тук ще споделям практически идеи под формата на статии и видеа за организация на кухнята, съхранение на свежа храна, заготовки и много други. Идеи, които да са ти от полза в пътешествието здравословна, домашно приготвена храна.

Задача, която от личен опит знам, че не е толкова лесна, колкото звучи.

И днес започваме рубриката с практикум идея, която ми се върти в главата от поне година насам – Grab & Go обяд.

Или с други думи казано – рецепти, подходящи за обяд на работното място, които да подготвиш предварително и сутрин, излизайки за работа, просто да вземеш със себе си.

А идеята ми се върти из главата през последната година, защото знам, че много жени посещават моловете на обяд. И въпреки че в тях има цели етажи пълни с различни видове храни, истината е, че нито една от тях не е нещо, което съм склонна да ям всеки ден.

От време на време – да, ок. Няма да ми навреди.
Но всеки ден? Твърдо не.

И тогава осъзнах, че хиляди жени са в същата ситуация всеки ден. Особено ако са на специален режим заради здравословното си състояние и например – не ядат глутен. За тях, единственият вариант е да си носят обяда от къщи, а храните и ястията подходящи за подобно разнасяне не са твърде много.

И тогава ми дойде идеята, че ние, всички ние, можем да помогнем. Не задължително с рецепти. А с идеи… Идеи за вкусен, домашно приготвен обяд, който да вземеш със себе си от сутринта.

Grab & Go обяд.

Продуктите, които създадохме за теб:

Научи повече за идеята тук и надявам се – се включи! За да помогнем на всички, които имат желание с конкретни идеи за вкусен, домашно приготвен обяд. В движение!

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: