Практикум: Grab & Go

Grab&Go

Днес започвам нова рубрика в сайта – практикум.

Тук ще споделям практически идеи под формата на статии и видеа за организация на кухнята, съхранение на свежа храна, заготовки и много други. Идеи, които да са ти от полза в пътешествието здравословна, домашно приготвена храна.

Задача, която от личен опит знам, че не е толкова лесна, колкото звучи.

И днес започваме рубриката с практикум идея, която ми се върти в главата от поне година насам – Grab & Go обяд.

Или с други думи казано – рецепти, подходящи за обяд на работното място, които да подготвиш предварително и сутрин, излизайки за работа, просто да вземеш със себе си.

А идеята ми се върти из главата през последната година, защото знам, че много жени посещават моловете на обяд. И въпреки че в тях има цели етажи пълни с различни видове храни, истината е, че нито една от тях не е нещо, което съм склонна да ям всеки ден.

От време на време – да, ок. Няма да ми навреди.
Но всеки ден? Твърдо не.

И тогава осъзнах, че хиляди жени са в същата ситуация всеки ден. Особено ако са на специален режим заради здравословното си състояние и например – не ядат глутен. За тях, единственият вариант е да си носят обяда от къщи, а храните и ястията подходящи за подобно разнасяне не са твърде много.

И тогава ми дойде идеята, че ние, всички ние, можем да помогнем. Не задължително с рецепти. А с идеи… Идеи за вкусен, домашно приготвен обяд, който да вземеш със себе си от сутринта.

Grab & Go обяд.

Научи повече за идеята тук и надявам се – се включи! За да помогнем на всички, които имат желание с конкретни идеи за вкусен, домашно приготвен обяд. В движение!

Всяка информация публикувана на тази интернет страница и в предлаганите на нея книжни издания служи само и единствено за обогатяване на общата култура на читателите. Същата нито цели, нито може да бъде възприемана, нито използвана от когото и да било като предписание/я, препоръка/и, съвет/и към което/които и да било лице/а за постигане на благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве на лице/а без консултация с лекуващ лекар - специалист.

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.