Как, защо и къде задържаме вода

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

И разбира се – какво да направиш по въпроса.

Темата на деня е от актуална, по-актуална и се случва все по-често напоследък – задържането на вода. При това, интересното в случая е, че можем да задържаме вода не само на най-често срещаните за целта места – в краката и под очите, а може да задържаме вода и по цялото тяло, както и в корема. Точно така, подутият корем, който те притеснява от години насам може също да е налице, защото там се задържа вода.

Затова във видеото днес ще обсъдим темата ОТ и ДО, и ще ти обясня:
– къде задържаме вода
– всички възможни причини поради които това се случва
– и какво да направиш по въпроса.

А ето и обещаните линкове:
дренаторът, който препоръчвам на клиентите, с които работя и описание на всички билки една по една, заедно с действието им;
дренатор, който помага и за топенето на излишните мазнини.

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: