И наградите отиват при…

Благодаря на всички, които се включиха в споделянето! Вярвам, че успяваме да допринесем за едно по-здраво бъдеще за всички около нас :))

А ето и кой си спечели книга:
Илина Андреева
Десислава Мерджанова
Ванеса Петрова
Екатерина Лозанова
Ася Банкова
Юлия Стайкова
Цветанка Иванова
Краси Ванко Димитрови
Нели Жикова
Николина Тояганова

Моля, пишете на team@nadiapetrova.bg коя от двете книги искате – „14 дни детокс“ или „В търсене на истината за храната и здравето“, заедно с адрес и телефон на доставка.

А на кино ще отидем с:
Ванеса Петрова
Юлия Николова
Делириум Майнд
Милена Дреновска

Дами, предлагам да оставим киното за септември, когато всички ще са налице! И все пак, до тогава – изпратете един мейл с ваш телефон, за да го имам за координация :)))

P.S. Някои от спечелите са мои познати, но все пак тегленето беше на случаен принцип и предвид факта, че не бях обявила предварително да не участват познати, защото наградите са малки, все пак се появиха сред спечелилите. Струва ми се нечестно да не ги включа, затова останаха :))

Всяка информация публикувана на тази интернет страница и в предлаганите на нея книжни издания служи само и единствено за обогатяване на общата култура на читателите. Същата нито цели, нито може да бъде възприемана, нито използвана от когото и да било като предписание/я, препоръка/и, съвет/и към което/които и да било лице/а за постигане на благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве на лице/а без консултация с лекуващ лекар - специалист.

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.