И наградите отиват при…

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Благодаря на всички, които се включиха в споделянето! Вярвам, че успяваме да допринесем за едно по-здраво бъдеще за всички около нас :))

А ето и кой си спечели книга:
Илина Андреева
Десислава Мерджанова
Ванеса Петрова
Екатерина Лозанова
Ася Банкова
Юлия Стайкова
Цветанка Иванова
Краси Ванко Димитрови
Нели Жикова
Николина Тояганова

Моля, пишете на team@nadiapetrova.bg коя от двете книги искате – „14 дни детокс“ или „В търсене на истината за храната и здравето“, заедно с адрес и телефон на доставка.

А на кино ще отидем с:
Ванеса Петрова
Юлия Николова
Делириум Майнд
Милена Дреновска

Дами, предлагам да оставим киното за септември, когато всички ще са налице! И все пак, до тогава – изпратете един мейл с ваш телефон, за да го имам за координация :)))

P.S. Някои от спечелите са мои познати, но все пак тегленето беше на случаен принцип и предвид факта, че не бях обявила предварително да не участват познати, защото наградите са малки, все пак се появиха сред спечелилите. Струва ми се нечестно да не ги включа, затова останаха :))

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: