пълен протокол за проблемна кожа

Или за такава с диагностицирано заболяване на кожата, като акне при възрастни, розацея, дерматит, херпес зостер или херпес симплекс и псориазис.

В нашите среди това е протокола за Integumentary system (покривна / обвивна система), защото макар и да не възприемаме кожата си като такава, то тя реално е система сама по себе си, при това – най-голямата такава. И не само, че е най-голямата, тя според мен и е изключително важна, защото няма смисъл да се лъжем – самочувствието ни зависи до голяма степен от нея.

Знам го, защото в миналото и аз съм имала кожни проблеми (макар и никой от изброените по-горе), но имам ярък спомен как това ме е карало да се чувствам.

Помня и времената, в които ми се е искало да се скрия – зад косата си, зад тонове грим, вкъщи. Да се затворя и да не си показвам носа навън, защото кожата ми отново НЕ изглежда добре. Да се чувствам непълноценна и некрасива. Нещо, което не заслужава нито една жена.

Затова днес ти представям събрани на едно място всички възможни причини, които могат да отключат кожен проблем, както и какво можеш да направиш по въпроса. Защото, всички ние, заслужаваме да сме красиви…

Протоколът е тук. Надявам се да ти е от полза.

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

Още публикации: