пълен протокол за проблемна кожа

Или за такава с диагностицирано заболяване на кожата, като акне при възрастни, розацея, дерматит, херпес зостер или херпес симплекс и псориазис.

В нашите среди това е протокола за Integumentary system (покривна / обвивна система), защото макар и да не възприемаме кожата си като такава, то тя реално е система сама по себе си, при това – най-голямата такава. И не само, че е най-голямата, тя според мен и е изключително важна, защото няма смисъл да се лъжем – самочувствието ни зависи до голяма степен от нея.

Знам го, защото в миналото и аз съм имала кожни проблеми (макар и никой от изброените по-горе), но имам ярък спомен как това ме е карало да се чувствам.

Помня и времената, в които ми се е искало да се скрия – зад косата си, зад тонове грим, вкъщи. Да се затворя и да не си показвам носа навън, защото кожата ми отново НЕ изглежда добре. Да се чувствам непълноценна и некрасива. Нещо, което не заслужава нито една жена.

Затова днес ти представям събрани на едно място всички възможни причини, които могат да отключат кожен проблем, както и какво можеш да направиш по въпроса. Защото, всички ние, заслужаваме да сме красиви…

Протоколът е тук. Надявам се да ти е от полза.

Всяка информация публикувана на тази интернет страница и в предлаганите на нея книжни издания служи само и единствено за обогатяване на общата култура на читателите. Същата нито цели, нито може да бъде възприемана, нито използвана от когото и да било като предписание/я, препоръка/и, съвет/и към което/които и да било лице/а за постигане на благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве на лице/а без консултация с лекуващ лекар - специалист.

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.