ONE какао е тук и подкрепя SOS детски селища

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Винаги съм смятала, че човек трябва да води с пример, а не само с думи, затова съм изключителна щастлива да споделя 2 разкошни новини с теб днес:

ONE какао вече е в България
– и с помощта на всеки продукт One какао, подкрепяме SOS детски селища.

И понеже ONE какао мисля, че няма нужда от представяне (но ако попадаш за първи път тук, може да се запознаеш с хранителната добавка в тази статия), днес ще споделя само за новата инициатива – дарението за SOS детски селища.

Като най-важната част от него, е че нашата подкрепа няма да е само за празниците, декември месец, а дългосрочно! Нещо, към което се стремя отдавна. И въпреки че, през последните години съм дарявала спорадично различни суми за различни кампании, то днес, с тази инициатива, за първи път смятам, че заедно можем да съдействаме за истинска промяна в нечий живот.

И така както ONE, Daily и книгите ми се надявам да променят живота ти към по-добро, така, отново те, могат да помогнат да се промени живота към по-добро и на други хора, и по-специално на децата, тези от които зависи бъдещето ни.

Затова и след извествен период на търсене на кампания, която да олицетворява най-добре всичко, което смятаме за ценно, се спряхме на SOS детски селища, които подпомагат деца в нужда не само с подслон и храна, а се грижат и за тяхното образование и здравословно състояние, за да може тези деца и младежи да имат по-добър старт в живота.

И така, от днес нататък, с всеки брой ONE какао, а от догодина и с всеки брой ONE касис ще покрепяме SOS детски селища България. Дарението ще е валидно независимо от къде е закупена добавката – от нашия магазин или от който и да е друг магазин в страната.

И понеже съвместната ни иниациатива ще е дългосрочна, имаме желание да подкрепим SOS детски селища и по други начини, но това ще се случи след одобрение на идеите ни от тях самите, затова ще ги споделя, когато му дойде времето. Но реално, имаме желание през 2018 да съдействаме и като ментори на децата, да правим работилници за готвене и т.н.

И за да приключим 2017-та подобаващо, ще цитирам Проф. Д-р Гмайнер, създадел на SOS детски селища с мотото, което ме е движело винаги напред:

Продуктите, които създадохме за теб:

“Every big thing in the world only comes true, when somebody does more than he has to do.”

“Всяко голямо нещо в света се сбъдва, когато някой е склонен да направи повече от това, което трябва.”

Нека ВСИЧКИ правим повече от това, което трябва, за да живеем и ние, и децата ни, на едно по-добро място. Промяната започва от нас.

Весели празници!
Надя

P.S. ONE какао е наличен за поръчки тук.

P.P.S. И ако все още се чудиш какво да купиш за подаръци, с bb-team направихме една нестандартна селекция от продукти, които харесвам и използвам, може да я разгледаш тук, както и да се възползваш от 5% отстъпка с код NADIA5.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: