И подаръците отиват при…

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Гласуването за подаръци приключи! Искам да благодаря на всички, които се включиха в играта със снимки, както и на всички гласували! Невероятни сте!

Но преди да споделя победителите, искам само да кажа, че ние искрено ценим всеки един от вас и за да го покажем, до края на годината ще стартираме програма за лоялност, благодарение на която, всички които пазаруват редовно в нашия онлайн магазин ще се радват на подаръци.

Ще обявим всичко свързано с програма, когато я пуснем официално, а до тогава, за да започнеш да трупаш позитиви, те насърчавам горещо да се регистрираш в магазина по време на следващата си заявка и да поръчваш само през тази регистрация. Така ще имаш архив на покупките и за нас ще е по-лесно да виждаме в реално време кои са най-лоялните ни клиенти и да ги възнаграждаваме навреме.

А сега, ето и победителите

3-мата, които ще получат безплатно по 1 от нашите продукти, за всеки месец, до края на годината! Включително най-новите ни разработки, преди още да са се появили на пазара са:

А специалният бонус подарък преживяване – включване в следващото ми обучение „Small business, BIG impact“, което ще я отведе за 2 дни на луксозна дестинация с мен и още няколко вдъхновяващи момичета, където ще споделяме опит, ще се запознаем и ще се забавляваме в тесен кръг, печели:

Честито на победителите!

Продуктите, които създадохме за теб:

Моля, пишете на jenny@nadiapetrova.bg, за да си получите подаръците накуп в най-скоро време :)))

Разкошен ден,
Надя

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: