Какво (може би) изпусна в последния месец + наградата от Kenwood

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Този месец ни е доста натоварен откъм ангажименти – настаняваме се в нов офис, местим се за зимата в София и имаме нов служител. Затова и ми е доста трудно да поддържам активността в сайта със задълбочени и ценни публикации, каквито си свикнала да виждаш от мен.

Надявам се до 1-2 седмици да се справим с всичко и да се върна към нормалния си график, защото съм подготвила много, много ценни статии и нямам търпение да се заема с тях, а до тогава исках просто да подсетя, че тук, в сайта, споделям ценна и полезна информация по темата храна и здраве, но ако искаш да ме опознаеш и като човек, не само като експерт, да видиш какво се случва в деня ми и да си говорим и по други теми – мястото е Instagram.

И за да добиеш представа какво имам предвид, ето какво споделях там в последния месец…

Навърших 41 години. Мда, и аз не знам кога мина това време, но истината е, че сега, след 40 се чувствам по-добре от всякога. И да, все още нищо не ми е ясно, но причината е, че колкото повече неща научавам, толкова по-ясно осъзнавам колко много още има за учене. И това ми харесва :)

Споделих, че съм леко уморена от писане и говорене само по една и съща тема вече 10 години и попитах дали имаш нещо против да разнообразявам съдържанието, поне в Инстаграм:

И понеже над 90% от отговорите бяха положителни, започнах една тема за модата, която да ни помогне да си изградим красив базов гардероб, и да спрем да купуваме дрехи еднодневки, защото те влияят изключително негативно на природата и планетата:

Преди това, разбира се, бях в Мадрид за конгреса на ESPEN и правих включвания на живо от там по време на лекциите, които все още са запазени в Highlights, малките кръгчета под описанието:

Продуктите, които създадохме за теб:

И така, това беше в последния месец от Instagram, ще се радвам да се видим и там :))

––––

А сега нека видим и при кого отива кухненският робот на Kenwood. Изтеглихме печелившия коментар с помощта на онлайн генератор, който на случаен принцип избра един коментар от общо над 4000-те в двете социални мрежи. И…

Наградата отива при:

Моля, Ваня Филипова, оставила този коментар, да пише на jenny@nadiapetrova.bg, за да се уточнят как да си получи подаръка. Честито от мен и благодаря на всички за участието!

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: