All I want for Christmas is… или какво да подариш на себе си тази година

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Интернет е пълен с идеи за подаръци – за близки, приятели и роднини. И въпреки всички тези списъци, които изглеждат доста добре, реалността е различна. Признай си, колко често си получавал/а подарък, който искрено да те зарадва? Подарък, за който си личи, че е избран с внимание и отношение към човека за когото е предназначен.

Рядко, нали? Истината е, че в масовия случай, отбиваме номера и просто купуваме нещо. Да, дори и аз, въпреки че се имам за човек, който обожава да прави подаръци и подхожда с внимание към задачата. Но едно е да избереш един подарък за рожден ден, друго е да мислиш за 10 или повече такива…

Затова днес, предвид предстоящите празници, и десетките подаръци, които ще получиш и ще се чудиш какво да правиш после, ти предлагам малко по-различен списък. С 8 идеи, които да… подариш на себе си. Защото си го заслужил/а, и не позволявай да никого да ти обясни, че не е така :)))

Всички идеи по-надолу са мои лични препоръки на продукти и услуги, които аз самата използвам и мога с чиста съвест да препоръчам, и не са спонсорирани по никакъв начин.

Подарък 1

И започвам с нещо мултифункционално и семпло – етерични масла. По възможност с дифузер и книжка с рецепти, като новата на издателство Вдъхновение с цели 600 такива!

Въпреки, че не съм експерт по темата, съм фен на етеричните масла от години и имаме дифузери навсякъде, дори и в офиса. При това, смея да твърдя, че работят постоянно.

А това, което най-много харесвам в тях – multi purpose for the win. Тоест, домът ухае невероятно и имат здравни ползи за нас, като се започне от семпли инхалации при настинки, и се стигне до специални сетове етерични масла за де-стрес (това последното беше маслото, което влизаше в употреба в момента, в който се събудя, в продължение на месеци и години).

Или с други думи казано – проверено, изпитано и мултифункционално.
Цена: от 20-30 лв до 100 лв

Подарък 2

Бутилка ONEconic, разбира се. И не защото е моя, а отново защото е супер красива, удобна и подходяща за всички любими напитки в твоя ден.

А сега идва в луксозна картонена опаковка и стои много добре под елхата. При това, всеки от семейството може да си има свой цвят бутилка и да не си ги бъркате.

Или с други думи казано – eco-friendly, conscious и добро за здравето ти. Win-win.
Цена: 49 – 55 лв.

Продуктите, които създадохме за теб:

Подарък 3

Преминаваме към темата външна грижа за себе си, защото всички искаме да сме млади и красиви, колкото се може по-дълго, нали :)) И кога, ако не сега, да се погрижим да сме в най-добрата си форма през 2020 г., като си набавим всичко необходимо за целта.

Козметиката е персонално нещо, затова ще те посъветвам да се консултираш със Стела Куцарова преди да инвестираш в неподходяща такава. Аз лично над година използвам ретинол, витамин С и добра хидратация по нейна препоръка от тук, и потвърждавам, че ефектът е wow!

Така че, просто се поглези и купи нещо за себе си и външния си вид.
Цена: 100 до 500 лв

Подарък 4

Masterclass

Искаш да се научиш да готвиш от най-добрите в света (Gordon Ramsay, Dominique Ansel, Massimo Bottura, Thomas Keller и др.), да попиеш лидерство от Ана Уинтур, режисура от Скорсезе или Серена Уилямс да ти покаже как да играеш тенис? Е, сега вече можеш да имаш всичко това и много, много повече.

Защото веднъж годишно, MasterClass обявяват full access пакет на цената на 2 MasterClass-а, и това е нещо, което препоръчвам с две ръце. Подарявам си го за 3-та година подред и не възнамерявам да спра. Научавам толкова много от тях, вдъхновявам се и изобщо – всички те са най-добрите в света, а интернет ни дава невероятната възможност да учим от тях.

Мисля, че офертата не е за изпускане, а в момента имат и get one, give one free!
Цена: 180 евро за достъп до всички MasterClass-ове за 1 година

Подарък 5

Връщам се на външния вид и всичко, което може да ни вдигне самочувствието и да ни помогне да се чувстваме красиви в кожата си, а момичетата от BodyAesthetics определено знаят как да ни помогнат да го постигнем.

Процедурите, които съм си правила при тях и съм супер впечатлена и доволна са крио процедура по замразяване на мазнини, а тази година започнах и лазерна епилация. По втората тема ще пиша тепърва в сайта, но истината е, че в момента се чудя защо чаках толкова и смятам лазерната епилация за най-доброто си решение ever.

Цена: 300 до 3000 лв, според броя процедури и пакети.
P.S. И имаш 10% отстъпка с код Nadia10 и допълвам, че най-доброто време да стартираш процедурите е СЕГА, за да имаш видим резултат пролетта :))

Подарък 6

Ако здравето е важно за теб и вярваш в силата на персонализирата медицина, като мен, то този подарък е абсолютният must have. Точно така, говоря за ДНК тест.

Писала съм по темата много и не смятам да се повтарям, но набързо, ако искаш да спреш да налучкваш и да си изтезаваш организма с различни диети и чужди вярвания, то ДНК тестът е за теб. Защото, ДНК-то ни е нещо, което никога не се променя и ни дава реална и истинска информация за самите нас.

И веднъж завинаги разбираш дали млечните са добри лично за теб или не, дали толелираш кофеина, как се справя организма ти с детоксикацията, усвояваш ли В витамини и много, много друга полезна информация, лично за теб.

Цена: 960 лв за NG Health

Подарък 7

Продължавам с нещо за душата, като пътешествие например. Навън в света, навътре в себе си, или и двете. От каквото имаш нужда.

Аз лично обожавам да пътувам, да се сблъсквам с нови светове и да уча от хората по пътя. И винаги се връщам много заредена и вдъхновена, смирена и благодарна. Пътуванията ме изкарват от балона, в който се намирам в ежедневието си и точно заради това са супер важни за мен.

За да не забравяме, че светът е голям и да мислим по-мащабно.
Цена: 1000 до 10 000 лв

Подарък 8

И за финал, ако все пак имаш всичко и нямаш нужда от нищо за себе си – направи дарение. Каузи има много, от деца без семейства, възрастни без храна и топлина, кучета без дом, дървета за засаждане и какво ли още не.

Избери си някое и дари – време, внимание, пари, топлина.
Цена: колкото-толкова, всеки лев е ценен.

Това беше от мен за тази година, ще се видим отново през 2020 г.!

Светли празници и със здраве!
Надя

P.S. Набързо подсещам, че до 17-ти декември удвояваме точките за всички покупки в нашия онлайн магазин. Тоест, всеки 6-ти продукт е подарък!

P.P.S. И имаме уникални комплекти Иван чай, с отстъпка до 30%!

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: