Indiba deep beauty – въпроси и отговори

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Преди половин година споделих с теб за една разкошна процедура, която до момента се срещаше само в най-добрите хотели по света, но вече е налична и в България. При това ти разказах за нея след като я тествах лично и се убедих в ефективността й.

Става въпрос за уред, с чиято помощ постигнах невероятни резултати по естествен начин и без болка. Уред, който ме върна няколко години назад във времето като стегна контура на лицето, намали видимо бръчките и тъмните ми кръгове в областта на очите, справи се абсолютно успешно с гравитацията и двойната ми брадичка (най-голямата ми драма в последните 2-3 години), и заглади кожата на лицето, озарявайки видимо текстурата й.

Да, става въпрос за Indiba deep beauty – радиочестотен лифтинг с дълбок регенериращ ефект.

Видеото и личните ми резултати от процедурите с Indiba могат да се видят тук.

Тогава ме заляхте с въпроси в Instagram, на които се надявам, че успяхме да отговорим. Но от тогава насам постоянно получавам още, затова реших със съдействието на специалистите от Indiba да събера най-често срещаните на едно място и да ги споделя тук. Надявам се, че ти е полезно! Enjoy!

Но ако случайно си изпуснал/а публикацията за Indiba, запознай се с нея тук.

Подходяща ли е за чувствителна и дори реактивна кожа?

Indiba – INDIBA може да се прилага върху чувствителна кожа. Компанията дори е разработила специален контактен крем за лице, с активни съставки насочени към успокояване на чувствителната кожа – това гарантира минимално зачервяване след процедурата дори и при силно реактивните кожи. 

Използва ли се за други части на тялото?

Indiba – Технологията, използвана от апарата, го прави ефикасен както за терапии за лице, така и за тяло. В областта на тялото, INDIBA насърчавa редукцията на мастните депа, контурира тялото, намалява целулита и стяга кожата, като същевременно предотвратява образуването на нови мастни натрупвания в проблемните области. INDIBA се прилага също за терапии за скалп, за заздравяване на косъма и превенция срещу косопад.

Каква дълготрайност има резултата?

Indiba – Дълготраен резултат се гарантира след завършване на пакет от терапии, който е строго индивидуален (зависи от състоянието на кожата на дадения клиент), но обикновено можем да говорим за дълготрайни резултати след 6-та процедура за по-малки зони или леки проблеми, и след 12 -та процедура – за по-упорити несъвършенства. 

Има ли резултат от 1 процедура?

Indiba – След 1 процедура на лице се постига видим резултат, но той е краткотраен – наричаме го ефект „флаш“ терапия. Препоръчва се преди официален за вас повод, за сияние на лицето.

Продуктите, които създадохме за теб:

Колко процедури дадоха ефект при теб?

Надя – 8 процедури, като направихме първите 4 в една седмица и следващите по веднъж седмично, така че в рамките на месец имах резултат.

Трябва ли да се правят поддържащи процедури?

Indiba – Препоръчваме подържаща процедура 1 път в месеца.

Надя – Аз лично вярвам, че ВСИЧКО, което си струва усилията изисква поддръжка – тялото, здравето, кожата на лицето ни. Всички тези аспекти от здравето и красотата изискват постоянство и поддръжка.

Може ли да се съчетава с други процедури?

Indiba – Технологията на INDIBA е много ефикасна, но неинвазивна, а това позволява терапиите да са съвместими с всички останали апаратни и козметични процедури.

Има ли възстановителен период след процедура?

Indiba – Не, няма възстановителен период. Процедурите с апарата са неинвазивни, приятни като СПА масаж и много ефективни.

Надя – Всъщност кожата изглежда разкошно веднага след процедурата и дори нямаме нужда от грим. Аз лично се опитвам да си „наместя“ процедурата преди голямо събитие за вдигане на самочувствието. Работи безотказно ;)

Подходяща ли е за мъже?

Indiba – INDIBA е подходяща както за жени, така и за мъже. 

Каква е цената на една процедура и на пакет?

Indiba – Цената на процедура и пакет се определят от всеки център индивидуално. За конкретни детайли, можете да се свържете с най-близкия до вас център.

Къде има Indiba? В кои градове?

Indiba – Можете да посетите сертифициран INDIBA център в
гр. София /S Line Wellness & Beauty/,
гр. Варна /Expert Center Biologique Recherche/,
гр. Благоевград /Ellen Професионална козметика/,
гр. Стара Загора /Бутик за красота – Face Off/,
гр. Хасково /Естетичен център „MGaland“/,
гр. Сандански /Derma Expert Sandanski/,
с. Иракли /Vaya Beach Resort/.

За подробности, можете да се свържете директно с представителите на INDIBA Deep Beauty – Bulgaria в Instagram, Facebook или на info@indiba.bg

На сайта им също има раздел FAQ, който е много полезен. Прилагам линк, в случай че имаш още въпроси – Indiba FAQ

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: