book opening event

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

It’s an invitation! For my book opening event!

The date: june 6, from 18:30 pm
The place: Greenwich Book center, bul. Vitosha 37

Join me for an evening full of healthy & delicious raw cuisine, happy people and… a good book! Everybody’s welcome!

––––––––––-

Заповядайте на премиерата на новата ми книга!

Датата: 6-ти юни, от 18:30 ч.
Мястото: книжарница Грийнуич, бул. Витоша 37

Ще се радвам да се видим, да споделим опит, знания и вкусни рецепти. Да се насладим на невероятните сурови хапки, които ще имате удоволствието да дегустирате и да се запознаем!

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: