тиражът свърши!

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Пиша този пост, за да благодаря на всички, които ми се довериха и си купиха книгата ми „14 дни детокс„! Така и не успях да изразя емоциите си още от премиерата на книгата, на която дойдоха над 200 човека и за която от книжарница Greenwich споделиха, че не са виждали толкова хора и толкова продажби по време на премиера. Бях толкова силно и дълбоко трогната от всички приятели, познати, клиенти и почитателите на вкусната, питателна и красиво поднесена храна, че няколко дни след събитието все още се опитвах да се събера и осъзная.

Емоцията от тази премиера беше едно от най-вълнуващите преживявания в живота ми и го дължа изцяло на вас. Затова ви благодаря. От все сърце! На хората, които дойдоха тогава и тези, които си купиха книгата в последствие и благодарение на които… тиражът свърши! Благодаря ви и за десетките красиви писма, които получих от тези от вас, които прочетоха книгата и направиха детокса. Радвам се, че съм била от полза!

Тиражът на книгата не беше никак малък, поне по българските стандарти и според издателите ми. Затова обаждането, което получих 4 месеца след излизането й от печатницата от Борислава (издателката ми), че тиражът е на приключване беше изненадващ и неочакван. В момента книгата е налична само в някои книжарници в София и страната, които са се запасили навреме и разбира се големите вериги, не знам обаче докога ще е налична и там :)))

Междувременно работим по организирането на нов тираж, но това ще отнеме малко време…

Благодаря ви още веднъж! Искрено! От все сърце!

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: