тиражът свърши!

Пиша този пост, за да благодаря на всички, които ми се довериха и си купиха книгата ми „14 дни детокс„! Така и не успях да изразя емоциите си още от премиерата на книгата, на която дойдоха над 200 човека и за която от книжарница Greenwich споделиха, че не са виждали толкова хора и толкова продажби по време на премиера. Бях толкова силно и дълбоко трогната от всички приятели, познати, клиенти и почитателите на вкусната, питателна и красиво поднесена храна, че няколко дни след събитието все още се опитвах да се събера и осъзная.

Емоцията от тази премиера беше едно от най-вълнуващите преживявания в живота ми и го дължа изцяло на вас. Затова ви благодаря. От все сърце! На хората, които дойдоха тогава и тези, които си купиха книгата в последствие и благодарение на които… тиражът свърши! Благодаря ви и за десетките красиви писма, които получих от тези от вас, които прочетоха книгата и направиха детокса. Радвам се, че съм била от полза!

Тиражът на книгата не беше никак малък, поне по българските стандарти и според издателите ми. Затова обаждането, което получих 4 месеца след излизането й от печатницата от Борислава (издателката ми), че тиражът е на приключване беше изненадващ и неочакван. В момента книгата е налична само в някои книжарници в София и страната, които са се запасили навреме и разбира се големите вериги, не знам обаче докога ще е налична и там :)))

Междувременно работим по организирането на нов тираж, но това ще отнеме малко време…

Благодаря ви още веднъж! Искрено! От все сърце!

Всяка информация публикувана на тази интернет страница и в предлаганите на нея книжни издания служи само и единствено за обогатяване на общата култура на читателите. Същата нито цели, нито може да бъде възприемана, нито използвана от когото и да било като предписание/я, препоръка/и, съвет/и към което/които и да било лице/а за постигане на благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве на лице/а без консултация с лекуващ лекар - специалист.

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.