обратно отброяване

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Обратното отброяване

Днес официално стартирам операция “Коледа”, което означава, че в следващите 30 дни статиите на тема хранене спират, а вкусните, ароматни и интересни рецепти и идеи за декорации започват да се леят!

Целта е да се отпуснеш и да се насладиш на празниците, без да му мислиш много-много. Това, разбира се, не означава да разрушиш всичко, което си градил до момента, да спреш да тренираш и да хапваш по цял ден пасти и торти. Но! Всеки има нужда да изпусне парата от време на време и празниците са най-подходящи за целта.

Тоест, спри да четеш кой, какво и защо те трови. Спри да премисляш всяка хапка. Дай си време да се насладиш на живота, приятелите, партитата и семейството. Откривай нови вкусове. Готви. Експериментирай. Пробвай нещо за първи път. Отвори сетивата си за новото и интересното. Приготви суров пай, бананов сладкиш, Провансалска socca, индийско къри, Неаполитанска пица или пък бургер с манатарки. Преоткрий българските традиции и обичаи и се наслади на топъл домашен хляб с щипка шарена сол. Организирай парти. Покани приятели на вечеря. Декорирай красиво дома. Махни телевизора от трапезарията, изключвай телефона след работа и се отдай на вкусни празници с любимите ти хора. А аз ще помагам, с каквото мога :)))

dining-room-1

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: