обратно отброяване

Обратното отброяване

Днес официално стартирам операция “Коледа”, което означава, че в следващите 30 дни статиите на тема хранене спират, а вкусните, ароматни и интересни рецепти и идеи за декорации започват да се леят!

Целта е да се отпуснеш и да се насладиш на празниците, без да му мислиш много-много. Това, разбира се, не означава да разрушиш всичко, което си градил до момента, да спреш да тренираш и да хапваш по цял ден пасти и торти. Но! Всеки има нужда да изпусне парата от време на време и празниците са най-подходящи за целта.

Тоест, спри да четеш кой, какво и защо те трови. Спри да премисляш всяка хапка. Дай си време да се насладиш на живота, приятелите, партитата и семейството. Откривай нови вкусове. Готви. Експериментирай. Пробвай нещо за първи път. Отвори сетивата си за новото и интересното. Приготви суров пай, бананов сладкиш, Провансалска socca, индийско къри, Неаполитанска пица или пък бургер с манатарки. Преоткрий българските традиции и обичаи и се наслади на топъл домашен хляб с щипка шарена сол. Организирай парти. Покани приятели на вечеря. Декорирай красиво дома. Махни телевизора от трапезарията, изключвай телефона след работа и се отдай на вкусни празници с любимите ти хора. А аз ще помагам, с каквото мога :)))

dining-room-1

Всяка информация публикувана на тази интернет страница и в предлаганите на нея книжни издания служи само и единствено за обогатяване на общата култура на читателите. Същата нито цели, нито може да бъде възприемана, нито използвана от когото и да било като предписание/я, препоръка/и, съвет/и към което/които и да било лице/а за постигане на благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве на лице/а без консултация с лекуващ лекар - специалист.

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.