нов облик

Natureinsider е с нов облик, като целта при тази промяна беше не толкова дизайн, въпреки че се получи невероятно красив, стилен и изчистен (благодарение на Deoway studio), а функционалност. Искахме да съберем всичко на едно място като създадем и ясно разграничение между различните езикови версии. Получиха се два огледални сайта, което ти позволява да видиш цялото съдържание на български на едно място – коя съм аз, какво правя, книгите ми и разбира се – блога. Частта му на български изглежда малка, но обещавам да расте бързо, като постепенно освен ново съдържание ще превеждам и част от това на английски. Ако пък искаш да видиш целия архив с рецепти, можеш да го направиш като се прехвърлиш в английската версия на сайта (в горния ляв ъгъл има drop-down меню с езиковите версии).

В процеса на прехвърляне част от последните коментари се загубиха, но работим по опити за възстановяването им. Ако не виждате своя коментар, моля не си мислете, че е изтрит или маркиран като спам, просто малка техническа грешка.

Работата по сайта не е приключила напълно и скоро той ще се сдобие и с нова заглавна страница, чиято цел е да бъде информативна и в помощ на хората, които искат да се свържат с мен. Затова, ако имаш желание да следиш само блога на български, моля промени rss feed-a си с този: https://nadiapetrova.bg/bg/блог/

Всяка информация публикувана на тази интернет страница и в предлаганите на нея книжни издания служи само и единствено за обогатяване на общата култура на читателите. Същата нито цели, нито може да бъде възприемана, нито използвана от когото и да било като предписание/я, препоръка/и, съвет/и към което/които и да било лице/а за постигане на благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве на лице/а без консултация с лекуващ лекар - специалист.

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.