нов облик

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Natureinsider е с нов облик, като целта при тази промяна беше не толкова дизайн, въпреки че се получи невероятно красив, стилен и изчистен (благодарение на Deoway studio), а функционалност. Искахме да съберем всичко на едно място като създадем и ясно разграничение между различните езикови версии. Получиха се два огледални сайта, което ти позволява да видиш цялото съдържание на български на едно място – коя съм аз, какво правя, книгите ми и разбира се – блога. Частта му на български изглежда малка, но обещавам да расте бързо, като постепенно освен ново съдържание ще превеждам и част от това на английски. Ако пък искаш да видиш целия архив с рецепти, можеш да го направиш като се прехвърлиш в английската версия на сайта (в горния ляв ъгъл има drop-down меню с езиковите версии).

В процеса на прехвърляне част от последните коментари се загубиха, но работим по опити за възстановяването им. Ако не виждате своя коментар, моля не си мислете, че е изтрит или маркиран като спам, просто малка техническа грешка.

Работата по сайта не е приключила напълно и скоро той ще се сдобие и с нова заглавна страница, чиято цел е да бъде информативна и в помощ на хората, които искат да се свържат с мен. Затова, ако имаш желание да следиш само блога на български, моля промени rss feed-a си с този: https://nadiapetrova.bg/bg/блог/

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: