нов облик и име!

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Надя Петрова

Добре дошъл в обновения ми сайт, чиято визия оживя благодарение на невероятното Deoway studio! Това място е за нас, за да можем да общуваме, създаваме, вдъхновяваме и обменяме идеи. А новостите, които съм подготвила за теб са:

* Нови рубрики с видео лекции, видео рецепти и изобщо… видео!
* Различни подкасти и интервюта на интересни теми.
* Разнообразни вкусни рецепти с всички категории храни, включително твоите рецепти! Затова ако имаш интересна рецепта, която искаш да споделиш с останалите и хубава снимка към нея – изпрати ни я!
* И тонове вдъхновение, ценна информация и забава. Кой казва, че да живееш здравословно не е забавно?!

И ако искаш да си сигурен, че няма да изпуснеш нещо – абонирай се в лентата в дясно за мейл, който ще получаваш веднъж седмично с най-новото в блога, но и извън него. Аз обещавам да уважавам личното ти пространство и да не ти изпращам спам, реклама и чужда информация.

Искам също така всеки един от нас да се чувства тук приятно и уютно, затова се налага да наложа няколко правила.

Бъди мил. Аз и екипа ми имаме нула толерантност към негативни коментари, тормоз, драма, клюки и токсична енергия. Ако не си съгласен с дадена гледна точка изкажи несъгласието си с уважение и почит към вярванията на отсрещната страна. Живият дебат е хубаво нещо, но личните нападки не са.

Бъди щедър. Всички сме тук, за да споделяме новостите в света на здравето и красотата, затова ако попаднеш на нещо интересно – сподели го с нас!

Недей да спамиш, рекламираш свои или чужди продукти, и да нарушаваш личното пространство на хората тук.

Ако ти е трудно да се въздържаш от негативни коментари, да запазиш спокойствие или да се съобразиш с горните правила – ще се наложи да ти забраним бъдещо влизане в сайта. Без опция за възстановяване.

Ако имаш въпроси, които биха били интересни и на останалите – възползвай се от новата ми рубрика “Въпроси и отговори” и изпрати своя на team@nadiapetrova.bg. Веднъж месечно аз ще правя видео или подкаст, където ще отговарям на някои от тях.

С пожелания за много прекрасни дни!
Надя Петрова

Продуктите, които създадохме за теб:

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: