нов облик и име!

Надя Петрова

Добре дошъл в обновения ми сайт, чиято визия оживя благодарение на невероятното Deoway studio! Това място е за нас, за да можем да общуваме, създаваме, вдъхновяваме и обменяме идеи. А новостите, които съм подготвила за теб са:

* Нови рубрики с видео лекции, видео рецепти и изобщо… видео!
* Различни подкасти и интервюта на интересни теми.
* Разнообразни вкусни рецепти с всички категории храни, включително твоите рецепти! Затова ако имаш интересна рецепта, която искаш да споделиш с останалите и хубава снимка към нея – изпрати ни я!
* И тонове вдъхновение, ценна информация и забава. Кой казва, че да живееш здравословно не е забавно?!

И ако искаш да си сигурен, че няма да изпуснеш нещо – абонирай се в лентата в дясно за мейл, който ще получаваш веднъж седмично с най-новото в блога, но и извън него. Аз обещавам да уважавам личното ти пространство и да не ти изпращам спам, реклама и чужда информация.

Искам също така всеки един от нас да се чувства тук приятно и уютно, затова се налага да наложа няколко правила.

Бъди мил. Аз и екипа ми имаме нула толерантност към негативни коментари, тормоз, драма, клюки и токсична енергия. Ако не си съгласен с дадена гледна точка изкажи несъгласието си с уважение и почит към вярванията на отсрещната страна. Живият дебат е хубаво нещо, но личните нападки не са.

Бъди щедър. Всички сме тук, за да споделяме новостите в света на здравето и красотата, затова ако попаднеш на нещо интересно – сподели го с нас!

Недей да спамиш, рекламираш свои или чужди продукти, и да нарушаваш личното пространство на хората тук.

Ако ти е трудно да се въздържаш от негативни коментари, да запазиш спокойствие или да се съобразиш с горните правила – ще се наложи да ти забраним бъдещо влизане в сайта. Без опция за възстановяване.

Ако имаш въпроси, които биха били интересни и на останалите – възползвай се от новата ми рубрика “Въпроси и отговори” и изпрати своя на team@nadiapetrova.bg. Веднъж месечно аз ще правя видео или подкаст, където ще отговарям на някои от тях.

С пожелания за много прекрасни дни!
Надя Петрова

Всяка информация публикувана на тази интернет страница и в предлаганите на нея книжни издания служи само и единствено за обогатяване на общата култура на читателите. Същата нито цели, нито може да бъде възприемана, нито използвана от когото и да било като предписание/я, препоръка/и, съвет/и към което/които и да било лице/а за постигане на благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве на лице/а без консултация с лекуващ лекар - специалист.

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.