welcome drink

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

welcome drink

„Welcome drink“ или напитка за “добре дошъл” е поредната традиция, която харесвам много. Не че я прилагам често, но има поводи, които просто си плачат за нея, като сватби, кръщенета, рождени дни и… Нова година.

Идеята на напитката е да социализираме и разчупим бързо началото на празника като вдигнем леко градуса. Тоест преди да се седне на масата. Докато гостите обикалят неориентирано наоколо и се чудят какво да правят – да седнат на масата, да стоят прави, да помагат на домакинята или да се сврат в ъгъла…

Следвайки и друго златно правило, че градусите трябва да вървят само нагоре, моята идеална напитка за посрещане е нещо леко – коктейл или вино. В случая се спрях на розé, но ти можеш да избереш която и да е твоя любима напитка. В Бали например ни посрещаха с плодово смути, но реших че за Нова година ще е по-подходящо нещо алкохолно…

Весело посрещане на новата година и през 2014-та от здраве да не се отървеш!

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: