Какво е общото между бактериите и щастието?

След последното видео, където споделих с теб, че 2-те най-често срещани грешки в храненето според мен са липсата на пробиотици и дефицита на омега 3, мейлът ми беше отнесен от въпроси кой е най-добрият пробиотик на пазара и какво да си купиш.

И това е моментът да ти кажа… спри за момент! Нещата са малко по-сложни от това. Да пиеш хранителна добавка не е достатъчно! Изгледай това 6 минутно видео, за да разбереш какво трябва да направиш за балансиран микробиом и защо бактериите в червата ти имат отношение към начина, по който се чувстваш:

Сподели видеото с приятели, в крайна сметка, всички сме по-щастливи, когато хората около нас се усмихват :))

Ако темата ти е интересна, тук има списък на пробиотичните храни, както и рецепти за домашно приготвяне на някои от тях – човешки микробиом.

Всяка информация публикувана на тази интернет страница и в предлаганите на нея книжни издания служи само и единствено за обогатяване на общата култура на читателите. Същата нито цели, нито може да бъде възприемана, нито използвана от когото и да било като предписание/я, препоръка/и, съвет/и към което/които и да било лице/а за постигане на благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве на лице/а без консултация с лекуващ лекар - специалист.

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.