Какво е общото между бактериите и щастието?

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

След последното видео, където споделих с теб, че 2-те най-често срещани грешки в храненето според мен са липсата на пробиотици и дефицита на омега 3, мейлът ми беше отнесен от въпроси кой е най-добрият пробиотик на пазара и какво да си купиш.

И това е моментът да ти кажа… спри за момент! Нещата са малко по-сложни от това. Да пиеш хранителна добавка не е достатъчно! Изгледай това 6 минутно видео, за да разбереш какво трябва да направиш за балансиран микробиом и защо бактериите в червата ти имат отношение към начина, по който се чувстваш:

Сподели видеото с приятели, в крайна сметка, всички сме по-щастливи, когато хората около нас се усмихват :))

Ако темата ти е интересна, тук има списък на пробиотичните храни, както и рецепти за домашно приготвяне на някои от тях – човешки микробиом.

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: