2-те най-често допускани грешки в храненето

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Ето го и първото видео, в която отговарям на твоите въпроси! Първото писмо, на което отговорих дойде от една млада дама и засяга изключително често срещани здравословни проблеми, предизвикани от 2 на пръв поглед елементарни пропуска в храненето, но със сериозни последици за здравето.

Искам да уточня, че въпреки, че писмото е написано от веган – въпросните проблеми не са запазена територия за веганите и голям процент от всеядните допускат същите грешки с подобен резултатът. Така че, независимо как точно се храниш – мисля, че има какво да научиш днес…

Повече по темите може да намериш тук:

В кои храни има пробиотици
Имаш ли чревен дисбаланс, тест*
Черен дроб от треска

* Чрез теста може да се ориентираш и какви последици за здравето може да причини чревният дисбаланс.

Твой ред е! Ако имаш въпрос, на който искаш да отговоря – изпрати го на team@nadiapetrova.bg

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: