2-те най-често допускани грешки в храненето

Ето го и първото видео, в която отговарям на твоите въпроси! Първото писмо, на което отговорих дойде от една млада дама и засяга изключително често срещани здравословни проблеми, предизвикани от 2 на пръв поглед елементарни пропуска в храненето, но със сериозни последици за здравето.

Искам да уточня, че въпреки, че писмото е написано от веган – въпросните проблеми не са запазена територия за веганите и голям процент от всеядните допускат същите грешки с подобен резултатът. Така че, независимо как точно се храниш – мисля, че има какво да научиш днес…

Повече по темите може да намериш тук:

В кои храни има пробиотици
Имаш ли чревен дисбаланс, тест*
Черен дроб от треска

* Чрез теста може да се ориентираш и какви последици за здравето може да причини чревният дисбаланс.

Твой ред е! Ако имаш въпрос, на който искаш да отговоря – изпрати го на team@nadiapetrova.bg

Всяка информация публикувана на тази интернет страница и в предлаганите на нея книжни издания служи само и единствено за обогатяване на общата култура на читателите. Същата нито цели, нито може да бъде възприемана, нито използвана от когото и да било като предписание/я, препоръка/и, съвет/и към което/които и да било лице/а за постигане на благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве на лице/а без консултация с лекуващ лекар - специалист.

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.