Новата книга е тук!

Всеки един от нас си има история, храната също.
Всеки един от нас се променя, осъзнато или не толкова, храната също.

Затова, ако искаш да знаеш какво точно ядеш и как храната ни се е промянала през вековете, тази книга е за теб и тя ще те отведе на пътешествие, което започва 2.5 милиона години назад във времето, за да отговори на въпросите:
– каква е връзката между храната и здравето,
– защо храните, които консумираме днес не са това, което си мислим и най-важното
– КАК да превърнем храната в балсам за тялото и удоволствие за душата без да се лишаваме от нито една от основните категории храни.

Готов ли си за ново пътешествие в света на здравословното и баланасирано хранене?
Търсиш ли постоянно начини на направиш живота си по-добър?

Ако отговорът ти е ДА – ще се радвам да се присъединиш към мен и останалите изследователи на 11-ти юни от 18:30 ч. в книжарница Greenwich на бул. Витоша, където ще се видим, ще се запознаем, ако не се познаваме и ще те почерпя с най-вкусните напитки налични у нас! Специално за премиерата на книгата съм подготвила най-невероятната селекция от вкусни удоволствия.

Ще можеш да се насладиш на смути бар с блендерите Oster, кефирът на Хармоника, сайдерът на Хармоника, да вземеш проби от Colon help и да опиташ още зелените сокове на Fresh brothers, комбуча, сладоледите на Coppa Maga и безглутеновите сладкиши на Vanilla kitchen!

Аз ще съм там и ще те очаквам!

Датата е 11-ти юни, четвъртък.
Часът е 18:30 ч.
Мястото е книжарница Greenwich.

За по-нетърпеливите – книгата е налична от днес за продажби в сайта на Колхида.

И все пак, ела на 11-ти! Ще се радвам да се видим!

Всяка информация публикувана на тази интернет страница и в предлаганите на нея книжни издания служи само и единствено за обогатяване на общата култура на читателите. Същата нито цели, нито може да бъде възприемана, нито използвана от когото и да било като предписание/я, препоръка/и, съвет/и към което/които и да било лице/а за постигане на благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве на лице/а без консултация с лекуващ лекар - специалист.

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.