Новата книга е тук!

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Всеки един от нас си има история, храната също.
Всеки един от нас се променя, осъзнато или не толкова, храната също.

Затова, ако искаш да знаеш какво точно ядеш и как храната ни се е промянала през вековете, тази книга е за теб и тя ще те отведе на пътешествие, което започва 2.5 милиона години назад във времето, за да отговори на въпросите:
– каква е връзката между храната и здравето,
– защо храните, които консумираме днес не са това, което си мислим и най-важното
– КАК да превърнем храната в балсам за тялото и удоволствие за душата без да се лишаваме от нито една от основните категории храни.

Готов ли си за ново пътешествие в света на здравословното и баланасирано хранене?
Търсиш ли постоянно начини на направиш живота си по-добър?

Ако отговорът ти е ДА – ще се радвам да се присъединиш към мен и останалите изследователи на 11-ти юни от 18:30 ч. в книжарница Greenwich на бул. Витоша, където ще се видим, ще се запознаем, ако не се познаваме и ще те почерпя с най-вкусните напитки налични у нас! Специално за премиерата на книгата съм подготвила най-невероятната селекция от вкусни удоволствия.

Ще можеш да се насладиш на смути бар с блендерите Oster, кефирът на Хармоника, сайдерът на Хармоника, да вземеш проби от Colon help и да опиташ още зелените сокове на Fresh brothers, комбуча, сладоледите на Coppa Maga и безглутеновите сладкиши на Vanilla kitchen!

Аз ще съм там и ще те очаквам!

Датата е 11-ти юни, четвъртък.
Часът е 18:30 ч.
Мястото е книжарница Greenwich.

За по-нетърпеливите – книгата е налична от днес за продажби в сайта на Колхида.

И все пак, ела на 11-ти! Ще се радвам да се видим!

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: