По-дълъг живот и повече енергия? последните изследвания по темата може да те изненадат!

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Каква е връзката между слънцето, хлорофила и човешкия организъм, както и какво да направиш, за да усвояваш по-пълноценно така важният за тялото витамин Д, да имаш по-добро здраве, повече енергия и по-дълъг живот с цели 17%, научи тук:

Полезни линкове:
Зелена вълна
7 начина да добавиш повече магданоз към менюто си

Ако държиш да черпиш информация от източника, изследванията са тук и тук.

И ако искаш да помогнеш на приятелите си да имат по-пълноценен живот – сподели това видео с тях!

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: