Нямаме втори шанс за първо впечатление – езикът на нашето облекло, #21срещи с YVAILO

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Колко пъти си се изкушавала да се предадеш на импулсните покупки – блуза, рокля, чанта, обувки? Не необходимите, а поредните, но пак да няма с какво да ги съчетаеш. Или пък да излезеш набързо неглиже и точно тогава да срещнеш най-неподходящите хора, които да те видят в този ти вид…

Да не споменаваме до болка познатия ни въпрос „Какво да облека днес?“, повтарящ се всяка сутрин. Ситуации, уви, случвали се на всеки един от нас, някои дори ежедневно.

Затова днес искам да те поканя на една по-различна среща. Среща, чието име говори само по себе си. Среща, на която ще си говорим за грешките свързани с гардероба и визията ни, които допускаме, и как да ги избегнем.

На нея ще ни гостува дизайнера Ивайло Серафимов от едноименната марка YVAILO, който наскоро ни разказа за принципите на устойчивата мода тук.

На тази среща предстои да разберем:

  • как да се обличаме, за да изглеждаме винаги добре, независимо дали е за бизнес среща или бърз отскок до кварталния магазин;
  • как да подбираме правилното облекло, което да ни отива;
  • как да разпознаваме хубавата дреха по кройка и изработка сред еднодневките, така че да остане с години в гардероба ни.

За това и още много неща ще ти разкажем на 18 май (събота) на поредната от нашите #21срещи, която всъщност ще бъде и последната преди любимото ни лято – сезонът на ваканциите.

И най-интересното – освен, че ще имаш възможност да се запознаеш лично с Ивайло и да му зададеш въпроси, които те вълнуват по темата мода, ще можеш да видиш и някои от моделите в последната колекция на бранда YVAILO.

Датата: 18 май (събота) от 10 до 12 ч.
Мястото: гр. София, районът на НДК
Местата са запълнени.

Предвид ограничения брой места и големия интерес към срещите ти даваме възможността да си спечелиш място на тази.

За целта от теб се иска да:
– заявиш желанието си за нея и
– във формата да напишеш един въпрос към Yvailo, на който искаш да получиш отговор по време на срещата.

Крайният срок е сряда, 15 май 2019 г., а ако си сред спечелилите място на срещата ще получиш мейл от нас с точния адрес още на следващия ден (16.05).

Успех!

Продуктите, които създадохме за теб:

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: