ново предизвикателство – „завръщане към природата“

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Крайните ситуации изискват крайни мерки! Със само 1 месец останал до летните отпуски, морето и банските ситуацията изисква сериозни решения и отдаденост. Затова ти предлагам предизвикателството на предизвикателствата!

Всичко наведнъж! Да свалиш килограми, да подобриш здравето си, да пречистиш организма и да се чувстваш секси на плажа! Да покажеш на себе си и тялото си, че го обичаш! И при това да ти е вкусно! Ама много вкусно!

Започваме на 12-ти май! А до тогава – потърси си приятели, режимът е по-приятен в компания! Обратното броене започва сега.

Запиши се тук, за да получаваш инструкции в началото на всяка седмица какво предстои и как да се подготвиш най-добре.

mail-chimp

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: