ново предизвикателство – „завръщане към природата“

Крайните ситуации изискват крайни мерки! Със само 1 месец останал до летните отпуски, морето и банските ситуацията изисква сериозни решения и отдаденост. Затова ти предлагам предизвикателството на предизвикателствата!

Всичко наведнъж! Да свалиш килограми, да подобриш здравето си, да пречистиш организма и да се чувстваш секси на плажа! Да покажеш на себе си и тялото си, че го обичаш! И при това да ти е вкусно! Ама много вкусно!

Започваме на 12-ти май! А до тогава – потърси си приятели, режимът е по-приятен в компания! Обратното броене започва сега.

Запиши се тук, за да получаваш инструкции в началото на всяка седмица какво предстои и как да се подготвиш най-добре.

mail-chimp

Всяка информация публикувана на тази интернет страница и в предлаганите на нея книжни издания служи само и единствено за обогатяване на общата култура на читателите. Същата нито цели, нито може да бъде възприемана, нито използвана от когото и да било като предписание/я, препоръка/и, съвет/и към което/които и да било лице/а за постигане на благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве на лице/а без консултация с лекуващ лекар - специалист.

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.