зелена вълна в Grape central

Зелената вълна удари заведенията и вече съвсем официално си имаме първата зелена салата, на която всеки може да се наслади в Grape central.

След внимателно прецизиране на различни варианти и рецепти, собствениците на мястото – Яна Петкова, Ефросия Благоева и Иво Игнатов – ни представят вариация на прословутата салата Уолдорф като част от Зелената вълна.

Салатата е приготвена от крехък айсберг, сладка ябълка, селъри, червен лук, сушена слива, печен орех и дресинг, и както можеш да се досетиш е невероятно вкусна. Казвам го от личен опит.

Grape-central-1

А докато си там и дегустираш салатата или пък се наслаждаваш на традиционният им неделен брънч, хумуса от червена леща или домашният им хляб с квас – довери се на Яна за вината, няма да сбъркаш.

Grape-central-4

Всяка информация публикувана на тази интернет страница и в предлаганите на нея книжни издания служи само и единствено за обогатяване на общата култура на читателите. Същата нито цели, нито може да бъде възприемана, нито използвана от когото и да било като предписание/я, препоръка/и, съвет/и към което/които и да било лице/а за постигане на благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве на лице/а без консултация с лекуващ лекар - специалист.

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.