зелена вълна в Grape central

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Зелената вълна удари заведенията и вече съвсем официално си имаме първата зелена салата, на която всеки може да се наслади в Grape central.

След внимателно прецизиране на различни варианти и рецепти, собствениците на мястото – Яна Петкова, Ефросия Благоева и Иво Игнатов – ни представят вариация на прословутата салата Уолдорф като част от Зелената вълна.

Салатата е приготвена от крехък айсберг, сладка ябълка, селъри, червен лук, сушена слива, печен орех и дресинг, и както можеш да се досетиш е невероятно вкусна. Казвам го от личен опит.

Grape-central-1

А докато си там и дегустираш салатата или пък се наслаждаваш на традиционният им неделен брънч, хумуса от червена леща или домашният им хляб с квас – довери се на Яна за вината, няма да сбъркаш.

Grape-central-4

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: