на One design week с Harmonica

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Може би вече си забелязал, че извън провеждането на консултации и готвенето за семейството ми в къщи, понякога се разсейвам и с допълнителни разработки на кулинарна вълна. Нещо, което, ако трябва да съм честна – обожавам. Особено, ако целта е да се измисли и поднесе продукт по малко по-нестандартен начин. Затова и не е изненада, че когато от Harmonica ме попитаха дали ще мога да разработя нещо интересно за участието им на One design week в Пловдив, не се наложи да го обмислям дълго.

Ястията трябваше да включват най-добре разпознаваемите им продукти, като сирене, сметана, сусамов тахан… Получиха се мини шопски салати (снимката горе) – кошница от краставица, нарязани на дребно чушки, чери домати и био краве сирене, поръсени с магданоз.

Кубчето на Рубик от био козе сирене, диня и киви, поръсени с мащерка.

One-design-week-5

Кубчета био овче сирене оваляни в натрошен суров шам-фъстък и поднесени върху лайм. Както и сурови ореховки с био сусамов тахан, фурми, орехи и кленов сироп.

One-design-week-3

На място сглобихме бързи лимонади с лайм и био сироп от бъз.

One-design-week-4

А за в бъдеще сме планирани и разработката на мини баници с небезизвестните им кори, които ще се поднасят с най-добрата боза на пазара – тази на Harmonica, разбира се…

One-design-week-2

Продуктите, които създадохме за теб:

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: