Правиш ли тези 5 неща за здравето си?

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Днес сме на вълна 5 неща за 5 неща, или общо над 20 ценни съвета, които, според мен, всеки човек трябва да прави, за да се чувства добре – психически и физически.

Във видеото ще научиш:
– кои са 5-те закона на здравето
– топ 5 на елементите в храните, които да не пропускаш
– топ 5 на най-добрите начини за детокс
– за разликите между фитнес и физическа активност и отново 5 лесни идеи за повече активност през деня
– защо възстановяването е важно
– и кое е златното ми правило за стабилна психика…

Enjoy! И сподели в коментарите дали успяваш да се справиш с всичките и какво ти липсва… На мен определено ми липсва времето за релакс.

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: