Стартираме… #21срещи на живо с мен, Надя Петрова

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Първо, разбира се, честита нова 2019 година! С пожелания за много здраве, изобилие, красота, сбъдване и вълшебства!

А сега, и новината на деня – нещо, което подготвяме с екипа ми от няколко месеца насам и което нямам търпение да започнем да сбъдваме заедно.

Мисля, че няма да те изненадам като ти кажа колко силно вярвам в това, че добрият опит и придобитите знания и умения трябва да бъдат споделяни, за да може всеки един от нас да направи избор кое е подходящо за него и кое не. Вярвам в силата на информирания избор и това не е случайно.

Както знаеш, при мен всичко започна преди 10 години със заболяване, което ме накара да се замисля какво НЕ правя както трябва и да променя нещата. Започнах да уча за нутриционист, видях положителните промени, които настъпиха при мен и оттогава насам посвещавам голяма част от времето си на популяризиране на важните, според мен, идеи.

Нещо, което смятам да продължа да правя и в бъдеще. Но мисля, че е време да отидем една стъпка напред. И след над 600 публикувани материала онлайн, над 300 телевизионни участия и над 100 интервюта в различни медии, дойде време да изнесем случващото се онлайн и на живо.

Да променим правилата и да отидем заедно на пътешествие, което да има силата да променя животи.

Защото общуването може да е много по-качествено, когато се видим, говорим си свободно по теми, които ни вълнуват на живо и дори помечтаем. Или пък просто пием по чаша чай. Но го направим заедно :)))

Което ни води и до темата на деня или моят новогодишен подарък за всички НАС – #21срещи на живо, които да се случат в рамките на 2019 година.

Абсолютно безплатно за теб. Абсолютно отговорно за мен. И сигурна съм – полезно и вълнуващо – за нас. Освен това, на срещите няма да виждаш само мен, а ще те запозная с лекари-експерти в различни области, както и с хора, които вдъхновяват.

Продуктите, които създадохме за теб:

Как се роди идеята

Истината е, че от доста време насам мисля как да предам нататък това, което съм научила по пътя си. Затова и в началото на ноември ти споделих за идеята да започнем да организираме кратки срещи на различни теми и отзивите бяха невероятни.

Обратната връзка, която получих ми даде не само усещането, че в това има смисъл, а и че трябва час по-скоро да се заемем с организацията. Която, разбира се, отне време, защото търсихме локации, на които да се събираме и това да е безплатно за теб. И все още имаме нужда от такива, така че ако имаш идеи или място, което искаш да споделиш с нас, моля те, пиши ни.

Също е важно да знаеш, че групите за срещите винаги ще са малки, 10 до 20 човека. Целта е да мога да си поговоря лично с всеки и по възможност да няма пренебрегнати. Да можеш да зададеш точно въпросите, които те вълнуват и срещата да бъде полезна лично за теб.

Единственото изключение ще са парти-срещите, които ще са за повече хора и няма да имат лекционна и дискусионна част.

А ето, днес, с огромно удоволствие, споделям първите събития за 2019 година, на които ще бъда твой домакин, ще се срещнем, ще пием по чай или чаша вино заедно и ще поговорим.

––––

12 януари, 11-13 ч, магическо матине на чаша чай

Тогава аз и Verve teas те каним, за да ти покажем ритуалите свързани с черния чай в различни точки на света.

Срещата ще е в малкото НДК, където на специално създадените за целта кътове, ще дегустрираме и ще се пренесем в:

– Индия, за чай с мляко и джинджифилови сладки,
– Русия, на по чаша чай от самовар, поднесен с блини,
– Мароко, на чай приготвен по автентична мароканска рецепта с подходящите сладкиши,
– Англия, на high tea парти с много цветя, красив порцелан и типично английско меню,
– и Алиса в страната на чудесата, за разкош, защото чаят е не само удоволствие, а и магия.

Ще се радваме да дойдеш с нас на това вълнуващо пътешествие в света на вкусния, топъл и уханен чай, да споделим магията и уюта на една януарска сутрин и разбира се – да се снимаме пред автентичните кътове, които сме подредили за теб.

Датата: 12 януари (събота) от 11 ч.
Мястото: пл. България №1 (малкото НДК) зала за събития “В парка”
Вход свободен
Брой места – 300, не изисква регистрация

––––

17 януари, 19-21 ч, среща на тема крио процедурите и отслабването с термогенеза

Домакини на тази среща ще бъдат BodyAesthetics и Д-р Валентина Трачева, с която ще обсъдим всичко по темата за отслабването чрез охлаждане и замразяване. Интервю с Д-р Трачева има тук, а в тази статия споделям и личния си опит от крио процедурите.

Какви са вариантите, какво да очакваме, какво точно представлява процедурата, която извършват те и дори ще я видим в действие, на живо, по време на срещата.

Датата: 17 януари (четвъртък) от 19 ч.
Мястото: BodyAesthetics
Вход свободен
Местата са запълнени.

––––

26 януари, 10-12 ч, среща на тема ДНК тестовете и персонализираната медицина

На срещата ще се запознаеш с хората, от които аз лично научих много за ДНК тестовете – жената, която първа ги популяризира у нас – Боряна Герасимова и специалистът по медицинска генетика Д-р Олга Антонова.

Ще обсъдим с какво ДНК тестовете могат да са ни полезни, в кои случаи са необходимост и какво можем да научим за себе си от тях. Ще споделя и личния си опит с моите ДНК тестове, какво промених след тях и защо вярвам толкова силно, че бъдещето е запазено за персонализираната медицина, от която те са съществена част.

Датата: 26 януари (събота) от 10 ч.
Мястото: гр. София, бул. Васил Левски и Гурко
Вход свободен
Местата са запълнени. Ще обявим още срещи с Боряна Герасимова и Д-р Антонова скоро, моля следи активно сайта и Инстаграм за дати и записване.

––––

2 февруари, 10-12ч., Business mastermind

Точно преди година реших, че имам знания, които могат да бъдат полезни на жените, занимаващи се с бизнес в България и организирах обучението Small business, BIG impact. Обратната връзка от него беше вълшебна и от тогава насам имаме списък с желаещи за още от него, но аз така и не успях да се организирам.

А на тази среща просто ще споделя личният си опит – как и какво направих през годините, обученията, които ми помогнаха, книгите, които препоръчвам горещо. Или всичко по темата – как да правим етичен бизнес в България, в който фокусът са хората, а целта да сме им максимално полезни.

Датата: 2 февруари (събота) от 10 ч.
Мястото: гр. София, района на НДК
Вход свободен
Местата са запълнени. Ще обявим още бизнес срещи скоро, моля следи активно сайта и Инстаграм за дати и записване.

NB!!! За да е по-пълноценно и смислено и поради ограничения брой места за срещите, ще се радвам да запазиш място само, ако искрено се интересуваш от конкретната тема.

За всички, които не успеят да се запишат или искат просто да се запознаем и не се вълнуват от конкретна тема – ще имаш тази възможност на организирани парти-срещи, които ще редуваме със срещите-дискусии. Като тази на 12-ти януари в малкото НДК, с която даваме старта на #21срещи с #НадяПетрова.

За момента стартираме с локации само в София, но от пролетта ще пътуваме и до други градове. :)))

А сега – не губи повече време и използвай формите по-горе, за да се запишеш и си осигуриш място на някоя от срещите ни. Отново – подбирай внимателно САМО теми, които са интересни за теб. Първите записали се ще получат мейл от нас с подробности за срещата и точен адрес до няколко дни.

Ще се радвам да се видим!

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: