#21срещи – покана за парти-среща на 13-ти април

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Вече знаеш за кампанията #21срещи, която стартирахме през януари и продължаваме да случваме и досега – идеята зад нея е да направим #21срещи на живо, с мен и различни експерти.

На живо, защото общуването може да е много по-качествено, когато се видим, говорим си свободно по теми, които ни вълнуват и дори помечтаем. Или пък просто пием по чаша чай или кафе. Но го направим заедно :)))

А #21срещи се радват на невероятен успех, което надали е изненада за някого, защото там където се срещат вдъхновението, смисълът, желанието да даваш безвъзмездно и осъзнатата нужда да получиш, там лесно се случва магията. И това, разбира се, е благодарение и на теб, защото ти си неизменна част от нея.

Местата за срещите ни обаче свършват все по-бързо – последното записване приключи точно за 10 минути. Затова решихме, че е дошло крайна време за нова парти-среща. Такава, на която записване няма да има и всички са добре дошли :))

Затова, без повече предисловия, ето и срещите за април. Заради празничните дни в края на месеца, срещите този месец ще са само 2, но уверявам те, че ще бъдат невероятни. Първата ще е в събота, 13 април от 10 до 12 ч, където те каня да

Споделиш съботното си кафе с нас

Тогава, ние, Надя Петрова и екип, Kenwood & DeLonghi те каним в уютната обстановка на едно любимо на много хора пространство, на чаша ароматно кафе и вкусна, лежерна съботна закуска.

Главна роля в приготвянето на храната ще има един незаменим помощник в кухнята, а именно – един от кухненските роботи на Kenwood. А за напитките с кафе ще се погрижат страхотните кафе машини на DeLonghi.

Срещата ще е в +Това, където ще можем да поговорим докато споделяме толкова приятния ритуал на закуската в почивния ден.

Ще се радваме да бъдеш наш гост и да ни донесеш слънчевото си настроение, за да започнем подобаващо уикенда – с доза вдъхновение, аромат на кафе и много усмивки.

Парти-срещата ще е както всички от поредицата #21срещи досега – абсолютно безплатна за теб, този път с любезното съдействие на нашите партньори от Kenwood и DeLonghi.

Мястото е подходящо за деца, така че си добре дошъл със семейството си, приятели и компания.

Датата: 13 април (събота) от 10 до 12 ч.
Мястото: +Това, ул. Марин Дринов 30
Вход свободен.
Не изисква регистрация.

А за втората априлска среща ще ти разкажа следващата седмица, на 11.04 (четвъртък), точно в 8 сутринта. Така че – запази си датата и часа, за да видиш какво сме ти подготвили!

Надя и Жени

Продуктите, които създадохме за теб:

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: