Small business, BIG impact – обучението

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Основната цел на Small business BIG impact обучението е да мотивира и помогне на жените с бизнес да го развиват по най-смисления възможен начин, за да постигнат целите си по-бързо, работейки умно и целенасочено.

Но взимайки опита от проведените до сега обучения, го променяме леко като вече ще работим в малки групи от 3 до 4 жени, за да е много по-пълноценно и богато като преживявяне и програма, и за да включва примери и съвети от твоя личен бизнес.

А за да е още по-персонализирано, го разделяме и на 2 варианта:
– Small business BIG impact за продукти и услуги
– Small business BIG impact за инфлуенсъри

И ако си изпуснала първите – това е:
– еднодневно обучение на живо, с мен Надя Петрова и Кристина Кънева;
– в което ще работим със селектиран брой момичета, 3 до 4;
– и ще си говорим за бизнес и маркетинг, но не за нещата, които ще намериш в дебелите учебници по темите, а вместо това ще споделим как да запазиш автентичността си и да постигаш резултати в своята сфера на дейност.

Обучение, в което събираме и споделяме най-важните акценти от всичко, което сме научили през последните години, благодарение на множество различни международни обучения и личен опит за това как да превърнеш мечтите си в реалност и да развиеш успешен бизнес, който обичаш.

Обучението е подходящо за момичетата, които вече имат собствен бизнес, но не постигат резултатите, които искат или знаят, че може и “по-добре“, а защо не и “по-леко”. Или за такива, които имат конкретна бизнес идея, но им липсват знания и самоувереност да започнат.

Затова, ако:
– искаш да развиеш бизнес, който да повлича и вдъхновява;
– не се притесняваш да излезеш от зоната си на комфорт и да променяш животи със знанията, уменията и хъса си за промяна;
– си от момичетата, което подкрепя и другите да постигат повече и знаеш, че успехът ти зависи само и единствено от ТЕБ, ще се радваме да се запознаем с теб и да ти предадем ВСИЧКО, което научихме и приложихме успешно през последните години.

Ако желаеш да си част от това преживяване и да прекараш един ден на живо с нас, в който ще споделим личният си опит и работещи техники за успех – ще те очакваме от 10 до 18 ч. на:

19.10.2019 г – Small business BIG impact за продукти и услуги
2.11.2019 г – Small business BIG impact за инфлуенсъри

Мястото: гр. София, в района на San Stefano Plaza
Цената: 950 лв. на човек

За записване – пиши ни на team@nadiapetrova.bg за информация за плащане. Ако се колебаеш дали обучението ще е подходящо лично за теб, обади ни се на 0898 430880 и ще го обсъдим заедно.

Нашето желание е да работим със силно мотивирани за успех момичета, затова вярваме, че запазвайки място на обучението, декларираш силно заявката си за участие. Затова уточнявам, че предвид малкият брой участници и предварителната ни работа по персонализиране на примерите към твоя бизнес, заплатените суми не се възстановяват.

Продуктите, които създадохме за теб:

В цената влизат:
– обучението “Small business, BIG impact” с Надя Петрова и Кристина Кънева;
– много работещи знания и практики по време на обучението;
– благодарение на малката група ще включим персонализирани примери и съвети лично за твоя бизнес;
– както и списък с още практики и домашни, с чиято помощ да продължиш сама;
– напитки през деня и обяд по време на обучението.

Програмата включва:
– 8 часово целодневно обучение на живо, както и свободно време извън обучението за разговори, с мен, Надя Петрова и експертът по маркетинг с дългогодишен опит в сферата – Кристина Кънева;
– уютна и централна локация;
– изключително позитивна среда от момичета, с които сме на една вълна;
– много нови знания, конкретни техники за успех и мотивация;
– споделен личен опит за това как да създадем малък бизнес с голям успех.

Oбучението е разделено на няколко основни теми
с много примери и практики:

  • Защо единственият валидатор за успех си ТИ самата и кое е по-добро от това да си перфектна.
  • Ще си говорим за нещото, което отличава успешните бизнеси с мисия и цел от останалите и как да го приложиш към своя.
  • Ще обсъдим как всяка жена може да води тълпа, стига да я познава и ще те насочим как да опознаеш своята.
  • Ще ти помогнем да разбереш какво е ДНК-то на твоят бизнес и как да си сигурна какво правиш.
  • Ще споделя защо, според мен, няма значение какво прави конкуренцията и как да изпъкнеш сред тълпата.
  • Маркетинг експертът, Кристина Кънева, ще ти разкаже коя е една от основните маркетинг тайни на големите марки и как можеш да я приложиш в своя бизнес.
  • Ще си говорим за уебсайтовете, текстовете и историите, и ще споделя с теб една семпла схема, която може да ти помогне да ги превърнеш в суперзвезди.
  • Само за инфлуенсъри – как етично, успешно и дългосрочно да развиваме отношения с бизнес партньори.

И много други интересни теми, споделяне на личен опит, конкретни примери от работещи бизнеси, много практики и домашни.

За нас:
Обучението ще се води от мен, Надя Петрова, и маркетинг консултанта – Кристина Кънева.

Кристина Кънева е бизнес и маркетинг консултант в Tingleminds.com, която вярва, че всяка добра идея заслужава и най-добрия маркетинг. Работила е над 15 години в Coca-Cola и P&G, и познава тайните на големите марки. Днес използва опита и знанията си да помага на фирми и хора с идеи, готови за следващото ниво в бизнес развитието си.

За записване – пиши ни на team@nadiapetrova.bg за информация за плащане.

–––

Private intensive – ако имаш желание да работиш с нас one on one, в изцяло персонализирано за твоя бизнес обучение и в удобно за теб време – пиши ни за оферта.

–––

А ако все още се колебаеш, ето какво споделиха момичетата от предишните обучения:

Мариана

Какво най-много ти хареса в обучението?
– Новите неща, които научих. Открих, че ме интересува маркетинга, до сега смятах, че е нещо скучно. Сега искам да знам повече (Благодаря, Криси). Хареса ми личният подход на Надя. Наистина, винаги си личи, когато човек говори от първо лице и е искрен. Хареса ми и структурата, подреденоста, която дава обучението.

Смяташ ли, че това обучение ще ти помогне да развиеш бизнеса си?
– Да! Сега мога да видя по-ясно хилядите си идеи, как се събират в ЕДНО.

Би ли препоръчала обучението на приятелка? И защо?
– Да, бих! Защото съм сигурна, че всяка жена може да открие смисъла за себе си. Както се случи с мен. И както видях, че се случва с останалите момичета онзи ден. Зададените въпроси са достатъчно доказателство за интереса на участниците и смисъла на събитието.

Искаш ли да добавиш нещо?
– За мен може би най-мотивиращо беше да разбера, че емоциите не само не са изключени от бизнеса, но са водещ принцип. И вдъхновението! Всеки в даден момент има необходимост да се отлепи от земята и да усети, че лети. Надя ми даде това усещане…

Юлиана

Какво най-много ти хареса в обучението?
– Добре структурираната информация и нейният обхват. Чаровното изложение и откритото представяне на нещата. …

Смяташ ли, че това обучение ще ти помогне да развиеш бизнеса си?
– Да. Бих се включила и в други подобни обучения с надграждане. Радвам се, че в България се случват стойностни неща.

Би ли препоръчала обучението на приятелка? И защо?
– Да. Вече го препоръчах, а на следващото ще запиша и дъщеря си. Хубаво е у нас да се знае, че има женско предприемачество, че нещата се случват, че жените са грамотни в тази област и не спират да се ограмотяват, подкрепят, дерзаят… Чудесно е че такива проекти се реализират по един стойностен, красив и проактивен начин!

Цветомила

Какво най-много ти хареса в обучението? 
– Всичко! Надя, ти си уникален човек и дори да пуснеш курсове за градинарство, пак ще си най-добрата! До сега си казвах: личи си, че работиш с любов, а вече си казвам: личи си, че плуваш в „синия океан” :) и аз вече много знам!
Иначе – локацията, организацията, идеята за дамски отбор и огромната стойност на услугата, която е безценна и на световно ниво!

Смяташ ли, че това обучение ще ти помогне да развиеш бизнеса си?
– Да, разбира се! Вече го прави :)
      
Би ли препоръчала обучението на приятелка? И защо?  
– Естествено! Дамите трябва да се подкрепяме и да обменяме идеи и опит! Също новите бизнеси трябва да си партнират, а не да се конкурират! Няма по-добър модел за жена-предприемач от Надя, за която искам всички да разберат и да почерпят опит, знания и мотивация!

Ирена

Какво най-много ти хареса в обучението?
       – Намирам формата на обучението за чудесен – не е едночасова лекция, не е и разтегнато през няколко дена. Имаше много практични примери, за да се разберат някои концепции. Всъщност трябва да призная, че съм доста впечателна от всички Вас като представяне. Изключително добре структурирано и поднесено. Не остана неотговорен въпрос.

Смяташ ли, че това обучение ще ти помогне да развиеш бизнеса си?
        – Като цяло стъпките силно зависят от моята мотивация и организация, тъй като аз все още не съм започнала нищо, просто осъзнах, че трябва да променя ежедневието си и че трябва да завися повече от себе си затова дали нещо ми се случва или какви ще бъдат доходите ми. Аз бях започнала да се обучавам в същата посока и за мен това обучение дойде в точния момент, когато още подготвям себе си и то е на наша почва така да се каже (в България). Със сигурност ми даде нов поглед към нещата и забелязвах, че част от наученото вече го прилагам в личния си живот.

Бих искала да кажа, че аз за себе си съм много доволна, че дойдох на това обучение и ми беше изключително приятно да се запозная с Вас и макар и да не срещам валидиране на идеите си обратно вкъщи както и голяма доста скиптицизъм – аз не съжалявам, за мен това преживяване, беше обогатяващо, мотивиращо, образоващо.

Юлиана

Какво най-много ти хареса в обучението?
– Хареса ми непринуденото истинско поведение на Надя, нейната магнетичност и откровеност. Хареса ми също така, че теорията беше достъпно поднесена и отлично комбинирана с практични примери. Хареса ми организацията на събитието и новият член на екипа – Жени, много слънчева и мила, но… както казва Надя човек се заобикаля с хора, които приличат на него… Така че, слънчеви и мили момичета продължавайте да ни правите щастливи и информирани!

Смяташ ли, че това обучение ще ти помогне да развиеш бизнеса си?
– Да, смятам…много се вдъхнових.

Би ли препоръчала обучението на приятелка и защо?
– Да, със сигурност. Защото е уникално и полезно.

Искаш ли да добавиш нещо?
– Да, искам да БЛАГОДАРЯ на Надя.
Да и пожелая да е жива и здрава, да бъде благословена и да продължава със 
същия ентусиазъм мисията, която вдъхновява, образова… и прави животът ни
цветен и прекрасен! Да й пожелая да успее да направи и други такива събития и да ме покани отново…

Боби

Какво най-много ти хареса в обучението?
 – Най-много ми хареса това, че то ясно филтрира нещата, които работят за една жена, която създава бизнес, от тези, които не работят. Ти ни показа вече реален, изтестван и работещ модел, без добре звучащи хипотези. Обучението беше добре структурирано и логично поднесено, и включваше цялостна методология и стратегия за създаване на бизнес със стойност и смисъл.

Имаше ясна връзка между отделните елементи. Нямаше препоръки, които да са не на място или извън контекст. За моя изненада много ми допадна и това, че беше специално за жени, въпреки, че до сега не бях деляла по този критерий обученията, които съм посещавала. Но не става въпрос за трикове тук, а за основополагащи неща като това как да сме в синхрон с принципите си, да даваме стойност, кой подход в бизнеса ни носи усещането и удовлетворението от добре свършена работа.

Знаех, че подходът на двата пола може да е много различен, и чак сега си дадох ясна представа точно по какъв начин. Моят подход се оказа много женски и вече получих яснота как да се придържам за него.

Обучението беше адаптирано и изтествано за Българския пазар и ги нямаше препоръките, които толкова много обучения, копиращи американска методология, дават – за мен те на моменти граничат с насилие над клиента. И не на последно място – дълбоко ти благодаря, за това, че целта ти с това обучение на първо място беше да дадеш стойност и да помогнеш. По този начин то беше много автентично и в синхрон с това, което ни показваше като подход.

Смяташ ли, че това обучение ще ти помогне да развиеш бизнеса си?
– Убедена съм. Вече работя по „домашното си“ и записките ми са безценен наръчник. Обучението ми даде много добър фокус как да подходя за новото си начинание без да губя време, следвайки недоказани или неефективни (за мен или по принцип) подходи. Едно от най-ценните нови неща, които научих, беше за Brand Personality – това знание дойде изключително навременно и ми помогна много добре да разбера както себе си като предприемач, така и идентичността на бизнеса ми, и да започна създаването на ярък, автентичен и въздействащ облик на проекта си.


Би ли препоръчала обучението на приятелка? И защо?
– Да, вече го препоръчах на няколко и те приеха идеята с много голяма надежда. Причината е, че те четат и пробват различни неща, далеч не винаги с успех. В тях припознавам мои съмнения, виждам, че се сблъскват с познати ми трудности. Искрено вярвам, че чрез това обучения ще успеят да направят не една, а множество стъпки в работеща за тях посока. Ще им помогне да избистрят подхода си и до голяма степен да спрат да се лутат.


Искаш ли да добавиш нещо?
– За мен беше особено важно, че успях да се поуспокоя след обучението и тежестта в гърдите ми се отпусна за кратко. Това се случи, защото от една страна видях, че несъзнателно съм прилагала част от стратегията, която ни показа, и това много ме ентусиазира, че съм получила нещо, което има особено голяма ценност конкретно за мен.

Сърдечно ти благодаря за възможността да се включа в него. Беше толкова навременно и ценно за мен! Радвам се, че ще продължиш да го правиш, защото има нужда от него и много жени ще открият неща, които ще им спестят години опити и грешки.  

Мими

Какво най-много ти хареса в обучението?
– Откровеността и откритостта, с които Надя сподели собствения си опит. За мен това беше дори по-ценно от теоритичната част. 

Смяташ ли, че това обучение ще ти помогне да развиеш бизнеса си?
– Беше ми полезно като равносметка за сегашното ми ниво на развитие и като възможност за нови контакти.

Би ли препоръчала обучението на приятелка? И защо?
– Бих препоръчала това обучение като една чудесна базова маркетингова подготовка за жени, които обмислят стартирането на собствен бизнес. 

Искаш ли да добавиш нещо?
– За мен беше удоволствие да споделим деня. Поздравления за организацията на събитието – беше на ниво преди, по време на и след! :) Аз лично високо ценя грижата за комфорта на участниците, като инструкциите за паркиране, красивата зала и осигурения обяд.  

Желая успех на бъдещите издания на обучението!

–––

Това е от мен за днес! За записване – пиши ни на team@nadiapetrova.bg за информация за плащане.

Разкошен ден,
Надя

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: